Annons

Annons

Därför ska du fisa framför baeAtt fisa framför sin älskling kan låta som världens mest pinsamma grej, men faktum är att det faktiskt gör ert förhållande starkare!

Kämpar du också med att hålla inne dina fisar när du hänger med din älskling? Well, du är med största sannolikhet inte ensam. Att fisa framför någon man tycker om kan kännas som världens mest pinsamma grej, men egentligen, vi är ju alla mänskliga?

Annons

Läs också: 16 (lite äckliga) saker du tror att du är ensam om att göra

Sajten Mic har gjort en undersökning där de har frågat 125 personer om när de släpper sin första fis framför sin bae. De flesta svarade att det brukar hända inom två till sex månaders dejtande. Sju procent svarade dock att de aldrig någonsin skulle släppa sig framför sin partner. Att fisa framför varandra har dock visat sig stärka förhållandet!

Läs också: 15 tecken på att du och din kärlek är rätt för varandra

Flera par menar nämligen att det är först när man vågar vara sig själv med varandra (och även visa de ”äckliga” sidorna) som förhållandet blir på riktigt. Terapeuten Robert Huizenga, som är ett stort fan av mänskliga gaser, skriver i sin blogg:

”Att fisa framför din partner innebär att du känner dig fri att ändra på dig. Fisar innebär att man inte behöver bära bördan av att vara så propra och perfekta framför varandra.”

Om du vill stärka ditt förhållande så bör du alltså inte vara rädd för att fisa!

Läs mer om förhållanden:
Sex tips för ett lyckligare förhållande
15 frågor som gör att ni blir kära i varandra
11 tecken på att du är crazy in love

Källa: Nyheter24
Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar