Annons

Annons

Därför ska dina föräldrar börja hänga på SnapchatFörra veckan släppte Snapchat en rad nya funktioner som ska tilltala äldre. Anledningen är att ägarna bakom den populära appen inte bara vill nå ungdomar utan även äldre - typ dina föräldrar.

Nyheterna i Snapchat handlar till största del om att du ska kunna ringa och skicka inspelade meddelanden till dina kompisar. Du kan dessutom livestreama video till dina vänner eller till en grupp. Och anledningen till nyheterna är inte bara att du ska få fler funktioner – utan även för att Snapchat vill nå äldre användare, det vill säga typ dina föräldrar.

Annons

Läs mer:
Här är appen som ska vara bättre än Snapchat
Så kan du använda emojis på ett helt nytt sätt i Snapchat
Har du koll på den hemliga inboxen på Snapchat?

En annan nyhet är att det ska gå att visa om en bild eller en video flera gånger istället för bara en gång som var hela idén från början. Funktionen ska ha utvecklats för att göra det enklare för äldre att hinna se alla bilder.

Många har kritiserat Snapchats idé om att nå en äldre publik, precis som Facebook och Instagram har gjort tidigare. Vi själva kan inte låta bli att undra om det inte är bättre att låta unga ha appen i fred – eller skulle du vilja att mamma och pappa spanar in din story?

Vi känner bara:
föräldrar snapchat

Läs mer:
Förklaringen: Det betyder timglaset på Snapchat
Så skaffar du BFF-grupper på Snapchat (hur smart?!)
Vad betyder ordet bae? Här är äntligen svaret!

Annons
Annons


AnnonsLaddar