Annons

Annons

Därför låg Snapchat nere i gårI går bröt panik ut när Snapchat låg nere i flera timmar. Nu har FRIDA hittat en av anledningarna till problemet (tror vi).

Vi var många som drabbades när Snapchat låg nere i går. På FRIDA rapporterade vi om problemet tidigare, och på Facebook kommenterade över 500 FRIDA- följare att de hade samma problem som vi hade. Nu har vi luskat lite mer i problemet, och tror att vi har hittat anledningen till varför Snapchat låg nere.

Annons

I morse möttes vi av ett nytt meddelande om ”Nya användar- och sekretessvillkor” som popup på Snapchat. I meddelandet stod det bland annat att appen har omorganiserat och skrivit om användarvillkoren samt att de har klargjort vilken information som syns på Snapchat, till exempel ditt riktiga namn.

Men vad vi verkligen reagerade på var den sista meningen. ”Vi har lagt till några allmänna villkor för köp i appen”, vilket skulle kunna betyda att Snapchat kommer börja ta betalt för olika funktioner framöver. Vad tror du (kolla in meddelandet här nedanför).

Läs mer om Snapchat:
Igenkänning: 14 stadier du gick igenom när Snapchat slutade fungera
Hela listan: Det betyder alla emojis på Snapchat
Guide: Så fyller du hela troféskåpet på Snapchat
Lista: 11 personer ALLA har på Snapchat (jo, du också!)

snapchat kostar pengar

Annons
Annons


AnnonsLaddar