Annons

Annons

Därför gjorde Harry Styles och Kendall Jenner slutFör bara några månader sedan spreds kärleksbilderna på Harry Styles och Kendall Jenner över världen. Sagan fick ett snabbt slut och här är anledningen!

Kendall Jenner och Harry Styles var ett hett samtalsämne när bilderna på de två, kyssandes på en yacht i St Barts, spreds. Sedan hände något och vi har inte sett de två tillsammans sedan dess, vilket har gjort fansen förvirrade.

Annons

Läs även: Här hånglar Harry Styles och Kendall Jenner på semestern

Vad hände egentligen mellan dem? Vissa tror att de båda var för upptagna på var sitt håll, vissa tror att hon lämnade honom medan andra tror att han lämnade henne. Nu verkar det dock som om vi har fått det svar som vi har väntat på!

En källa har berättat för Hollywood Life att Kendall ville ha mer än vad Harry kunde ge. Det är precis samma sak som hände sist de två dejtade. Kendall hoppades att det skulle gå bättre den här gången, men när hon upptäckte att han inte ville ha ett seriöst förhållande avslutade hon det hela.

Läs även: Kendall Jenner avslöjar det sexigaste med Harry Styles

”Hon ville inte bli bränd igen, så hon gjorde slut innan det blev värre. Harry gav henne det han kunde ge, men det var inte tillräckligt. Han vill inte ha ett lika seriöst förhållande som Kendall vill. Han tycker verkligen om henne, men han kunde inte lova henne något. Harry var åtminstone ärlig mot henne, vilket är bra!”

Det är alltid jobbigt när man i en relation inte vill samma saker, det är tur att de båda fortfarande är så unga. Vi hoppas att de hittar lyckan på olika håll framöver!

Läs mer om Harry och Kendall:
Se den historiska nakenmålningen av Hendall
Khloé Kardashian shippar Kendall Jenner och Harry Styles
Harry Styles tvingas vara med i Keeping up with the Kardashians

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar