Annons

Annons

Därför fick Zayn Malik inte ha skägg när han var med i One DirectionIdag ses Zayn Malik ofta med skägg och färgade hårtoppar, någonting som han förbjöds att ha när han var med i One Direction.

Det har snart gått ett år sedan Zayn Malik, som nu går under artistnamnet ZAYN, lämnade One Direction. Sedan dess har vi hört både det ena och det andra från hans frustrerade tid i bandet. I en intervju med Complex magazine har han nu berättat att det fanns vissa saker med hans kropp som han inte fick ha och göra.
– Det fanns vissa begränsningar som utgick från att vi alla skulle ha den typiska tonårskillen-looken. Speciellt mitt skägg, för att vara ärlig. Jag fick inte ha det, säger Zayn.

Annons

Som många av 1D-fansen redan vet började Zayn låta sitt skägg växa ut ändå runt 2013.
– Till slut, när jag blev äldre, stod jag upp emot det och kom fram till att jag skulle behålla skägget. Det var bara för att jag såg äldre ut än de andra, men det var en av de saker som inte riktigt var okej. Jag fick behålla skägget men jag ville också färga mitt hår när jag var med i bandet, men det fick jag inte.

Zayn värderar inte framgång som högst, utan han värdesätter ”att vara äkta” högre. Men bara för att det fanns en del regler i 1D har Zayn aldrig sagt att han ångrar tiden i bandet.
– Ingen kan någonsin säga att jag var otacksam, även om det har sett ut som det när jag har nämnt att jag var frustrerad när jag var med i bandet. Så var det verkligen inte.

Läs också:
Kändisarnas värsta break ups
Den hemliga detaljen i bilden på Zayn Malik
Här är musikvideon till ZAYNs låt Like I would

Foto: Att Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar