Annons

Annons

Då har Teen Wolf säsong 6 premiär (+ allt om Scott McCalls kärleksliv!)

Läs allt om Teen Wolf säsong 6!Väntar du också på Teen Wolf säsong 6? Nu har vi fått veta när serien har premiär igen - och vad som ska hända med Scott McCall under säsong 6.

Vi har länge väntat på Teen Wolf säsong 6. De nya avsnitten skulle ursprungligen ha börjat sändas nu under sommaren, men då Dylan O’Brien var med om en fruktansvärd bilolycka har inspelningen försenats.

Annons

Nu bekräftar MTV att vi kommer att få veta när serien har premiär under San Diego Comic Con 2016, där seriens skapare Jeff Davis kommer att svara på frågor. Eventet äger rum den 21 juli och dessutom har de utlovat att vi kommer att få ta del av en trailer för säsong 6 av Teen Wolf. Jeff har dessutom avslöjat att han kommer förklara hur nästa säsong ska utvecklas – och vad vi kan vänta oss (det ryktas bland annat att Harry Styles ska vara med!).

scott mccall 2

Samtidigt har Jeff bekräftat att Arden Cho, som spelar Kira i serien, inte kommer tillbaka nästa säsong – och att Scott McCall, Tyler Posey, för första gången ska vara singel i nästa säsong.

scott mccall

”Från först avsnittet av Teen Wolf har Scott varit kär. Han blev kär i Allison sen gjorde de slut och direkt efter träffade han Kira, så det har inte varit så mycket singelliv för Scott. Det här är första gången jag själv är singel på ett tag, så jag kan relatera till Scott och tror att det är något alla behöver gå igenom i livet, att växa själva och inse vilka de är. Det är vad som händer med Scott”, sade Tyler själv i en intervju.

Är du taggad?!

Läs mer om Teen Wolf:
Allt vi vet om Teen Wolf säsong 6 hittills
Så kämpar Teen Wolf för att få med Harry Styles i säsong 6
Hen är nya karaktären i Teen Wolf säsong 6
Teen Wolf-stjärnan får roll i annan tv-serie
15 heta saker du bara förstår om du älskar Teen Wolf

Foto: MTV

Annons
Annons


AnnonsLaddar