Annons

Annons

Då har High School Musical 4 premiär (+ allt om Troy och Gabriellas reunion!)

Läs allt om High School Musical 4.Det är bekräftat att High School Musical får en fjärde film. Här är allt vi vet om High School Musical 4 hittills.

Tidigare i år bekräftades det att High School Musical 4 blir av. Ännu har Disney inte avslöjat särskilt mycket detaljer om filmen, men det finns en del saker som vi har luskat reda på redan nu.

Filmen ska ha premiär under andra kvartalet av 2017, vilket lär bli mellan april och juni 2017. Det är fortfarande oklart om originalskådisarna, det vill säga Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale med flera, kommer att medverka – men mycket tyder på att Troy och Gabriella faktiskt återförenas i High School Musical 4.

Annons

High School Musical 3 slutade med att gänget tog examen och lämnade high school. Man misstänker därför att Troy och Gabriella skulle kunna återvända som lärare i den nya filmen och att de återförenas på så sätt (dröm!).

Vad som spär på ryktena är Zacs bild som han postade på Instagram. Zac postade en tbt-bild med sina gamla kollegor och Vanessa, som dessutom är hans ex-flickvän.

high-school-musical-4

Troy och Gabriella kan återförenas i High School Musical 4.

Men vad High School Musical 4 egentligen ska handla om låter vi vara osagt eftersom det ännu är obekräftat, men mer och mer tyder på att få kommer att få se en reunion av det gamla gänget.

Läs även:
5 saker som MÅSTE hända i High School Musical 4
Här är de nya karaktärerna i High School Musical 4
Så gör du för att få en roll i High School Musical 4

Annons
Annons


AnnonsLaddar