Annons

Annons

Chefredaktör-Terese berättar: ”Så var det att träffa One Direction”I går var killarna i One Direction i London för att göra intervjuer i samband med skivsläppet av deras nya album Made in the A.M. Och chefredaktör-Terese var på plats!

Alla bilder i artikeln tillhör FRIDA.se och om du lånar dem måste du uppge FRIDA som källa.

Hur kändes det när du fick reda på att du skulle få intervjua 1D?
– Jag blev väldigt glad och samtidigt väldigt nervös, när man jobbar på FRIDA är det nämligen något av de största man kan göra. Det är mycket tack vare att våra läsare att stöttat One Direction från början som gjorde att vi fick chansen att åka, vilket gör det extra roligt!

Annons

Hur går en sådan stor intervju till?
– Varje journalist fick intervjua två ur bandet, så jag visste att jag skulle träffa Harry och Niall. Medan vi väntade på att få prata med dem fick vi lyssna på fyra låtar från deras kommande platta – och alla var jättebra!

One DirectionHarry höll ett stadigt grepp om Terese.

– När det var dags gick jag, och tre andra journalister, till intervjurummet. Direkt såg jag Harry som stod och åt asiatisk mat med pinnar, då släppte all nervositet. Mitt i allt ropade Harry ”anyone wants broccoli?” och en polsk journalist svarade ja. Då gick Harry fram till henne och matade henne med en broccoli.

Läs också: Harry Styles exklusivt till FRIDA: ”Jag har brutit foten!”

– Under intervjun var de seriösa och skämtade inte bort något. De var väldigt glada och verkade tycka att det var kul. När jag ställde frågor till Harry kunde jag inte sluta tänka på att han faktiskt satt och tittade på mig just då, haha.

One DirectionNiall skojade lite när det var selfiedags.

– När intervjun med Harry och Niall var klar tog jag en selfie med Niall och sen tog jag även bilder med Harry och då frågade jag honom vad som hade hänt med hans fot. Han sa att han hade brutit den men han verkade inte ha speciellt ont utan var mest glad.

Läs också: FRIDAs bild på Harrys Styles blev en världsnyhet

Vad hände sen?
– Vi stannade kvar och då fick jag även chansen att träffa Liam och Louis också. När jag skulle hälsa på Liam så jag sträckte fram handen – men han pussade mig istället på kinden! Louis gjorde samma sak och sen tog vi en bild tillsammans.

Du var först med att lägga ut en bild på Harrys brutna fot, hur kändes det?
– Jag tänkte mest ”oj, vad är det som händer?” när jag märkte att fansen började sprida bilden, lägga till oss på Snapchat och ta en massa printscreens på bilden. Men det kändes självklart jättekul att FRIDA fick vara på plats och kunna vara först med en sådan nyhet.

Harry StylesHarry Styles brutna fot blev en snackis världen över.

Hela intervjun kan läsas i FRIDA nummer 24 som finns i butik 19 november.

Lyssna även på FRIDApodden, avsnitt 35 som släpps 21 oktober, för att höra ett klipp från intervjun.

Det kommer även publiceras rörligt material på FRIDA Play – så höll ögonen öppna!

Foto: FRIDA

Annons
Annons


AnnonsLaddar