Annons

Annons

Calvin Klein gör om sin klassiska logga – se den nya

Calvin Kleins klassiska underkläder får en ny logga.Calvin Kleins logga är bland det trendigaste som kan pryda underkläder just nu. Men nu meddelar modehuset att logotypen ska förnyas och bytas ut.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. Du som är under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att handla på nätet. Läs mer här

Calvin Kleins logotyp har gjort storstilad comeback de senaste åren. Flera kända namn som Kendall Jenner och Justin Bieber har gjort reklam för märket och i och med den rådande logotrenden har modehuset seglat upp i topp bland varumärken som vi helst skyltar med. Men nu byter Calvin Klein ut loggan som pryder bland annat deras populära underkläder.

Annons

Läs också: Vårens trendigaste jeans – här köper du dem

Sent i går presenterade Calvin Klein själva sin nya logga på Instagram. ”En återgång av själva grundkänslan”, skriver modehuset i texten och förklarar att art directorn Peter Saville ligger bakom förnyelsen. Huruvida den nya loggan kommer att användas på märkets klassiska underkläder och tröjor är ännu oklart – men vi kan bara hoppas på att de reas ut om sortimentet ska ändras.

Läs också: Sno stilen av Kendall Jenner

calvin klein underkläder ny logga
Det är oklart om modehusets klassiska plagg kommer att förnyas med den nya loggan.

Artikel från CHIC.se

Läs även:
Girl power-tröjorna du garanterat vill ha
Vårens snyggaste bomberjackor
10 trendiga skor till våren – i butik redan nu

Foto: Calvin Klein

Annons
Annons


AnnonsLaddar