Annons

Annons

Bromance i HollywoodDet är tjockare än ett vanligt vänskapsband och liknar relationen du har till ett syskon. Det här, det är bromance på hög nivå!

Tyler Posey & Dylan O´Brien
Det var för fem år sedan som Tyler och Dylan träffades för att spela bästisar i Teen Wolf. Men det tog inte lång tid innan de inte längre behövde ”spela” framför kamerorna, utan blev bästa vänner även IRL.
– Jag såg Dylan och han hade på sig en DVS-tröja, vilket är ett skateboardmärke. Och jag växte upp med att åka skateboard, så jag visste på en gång att den här killen är cool, säger Tyler om killarnas första möte till MTV.Tyler och Dylan 2Bildkälla

Annons

Harry Styles & Ed Sheeran
Många vet redan att Harry och Ed är väldigt bra kompisar, men visste du att de träffades innan de båda blev stora världsstjärnor? Jo, det var efter att One Direction jobbade på sitt första album, där Ed skrivit låten Moments, som killarna träffades.
– Det blommade upp i september 2011 för One Direction och min singel kom ut i juni, så vi hade fem månader på oss att umgås innan allt exploderade. Vi är båda som ankare för varandra, säger Ed till Fabulous Mag.Harry och Ed 2Bildkälla

Justin Bieber och Cody Simpson
Cody och Justin lärde känna varandra när Cody var förband under Justins Believe tour förra året. Sedan dess har de varit vänner och setts då och då. De tillbringade däremot flera månader ihop under sommaren och hösten i år då de bestämde sig för att skriva musik tillsammans. Deras musikaliska fingrar har resulterat i singeln Home to mama.
– Det är coolt att ha en vän som förstår situationen du befinner dig i och som förstår att du måste åka runt på turné, säger Cody till J-14.2014 Young Hollywood Awards Brought To You By Samsung GalaxyBildkälla

Niall Horan och Olly Murs
Olly gästade X-Factor det år som One Direction deltog, så det var då han träffade Niall första gången. Killarna delar inte bara musiken som intresse, de har även samma kärlek till golf och ses ofta tillbringa sina lediga dagar på en golfplan. Trots att det skiljer nio år mellan dem är de riktigt bra kompisar.
– Jag och Niall kommer så bra överens. Han påminner mig nästan om hur jag var när jag var i hans ålder, även om jag inte är så gammal nu, då jag var fräck och skämtade mycket. Niall kommer verkligen överens med alla, säger Olly till MTV.Niall och Olly 2Bildkälla

Joe och Nick Jonas
Ja, de är riktiga bröder så självklart är det bromance mellan Nick och Joe och idag visar de att de är tightare än någonsin. Många trodde att killarna var osams efter att The Jonas Brothers lades ner, men sådant är inte fallet.
– Vi får se vad som händer men just nu prioriterar vi att vara bröder i första hand, säger Nick till New York Magazine.Joe och Nick 2Bildkälla
Plus 3 bro-girlmance
1. Zac Efron och Ashley Tisdale har varit bästisar sedan High school musical-tiden.
Zac och AshleyBildkälla

2. Ansel Elgort och Shailene Woodley fann verkligen en vänskap under inspelningarna av Divergent och Förr eller senare exploderar jag.
Ansel och ShaileneBildkälla

3. Taylor Swift och Ed Sheeran är en riktig musikalisk duo till vänner som både har jobbat ihop och delar det stora kattintresset.
Taylor och EdBildkälla

Annons
Annons


AnnonsLaddar