Annons

Annons

Briana Jungwirths vän: ”Hon vill ha Louis Tomlinson för sig själv!”Briana Jungwirths vän, Luke Poole, avslöjar vad Briana egentligen tycker om Louis Tomlinsons förhållande med Danielle Campbell.

Louis Tomlinson och Briana Jungwirth verkar njuta av livet som föräldrar, men det verkar som om Briana inte är alltför glad över Louis förhållande med skådespelerskan Danielle Campbell. Nu har en av Brianas vänner berättat vad hon egentligen känner inför att behöva dela Louis uppmärksamhet med en annan!

Annons

Den nära vännen, Luke Poole, avslöjade för Heat Magazine att Briana är fruktansvärt svartsjuk på Danielle.

”Briana vill att Louis ska finnas där och det var väldigt svårt för henne att han dejtade Danielle samtidigt som hon var gravid med hans barn. Hon är såklart svartsjuk. Briana gillar Louis och hoppas, nu när barnet är fött, att han ska förstå att hon behöver vara en viktig person i hans liv. Hon hoppas på ett förhållande med honom i framtiden.”

Louis verkar dock vara en riktigt bra pappa till Freddie Reign så Briana har nog inget att oroa sig över. Men vi förstår att det måste göra ont att se honom tillsammans med en annan tjej…

Relaterat:
Bildextra: Här firar Louis Tomlinson flickvännens födelsedag
Briana Jungwirth känner sig bortglömd av Louis Tomlinson
Så känner Danielle Campbell för Louis Tomlinsons son

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar