Annons

Annons

Briana Jungwirths kusin avslöjar hur de träffade Louis Tomlinson

Briana Jungwirth och Louis Tomlinson är föräldrar till Freddie Tomlinson.Louis Tomlinson och Briana Jungwirth blev föräldrar till lilla Freddie Tomlinson tidigare i år. Nu har det avslöjats hur paret träffades från allra första början.

För lite mer än ett halvår sedan var det knappt någon som visste vem Briana Jungwirth var. I dag är hon namnet på allas läppar, eftersom hon är mamma till Louis Tomlinsons son Freddie Tomlinson. I en exklusiv intervju med Now magazine avslöjar Brianas kusin, Ashley Jessica, hur de nyblivna föräldrarna träffades från början.

Annons

”En gemensam vän till oss hade ett bord på en klubb med ett par killar som ville ha sköna tjejer att hänga med”, förklarar Ashley för tidningen.

”Ärligt talat, vi hade ingen aning om vem Louis Tomlinson var. Den enda i One Direction vi kände till var Harry Styles – men vi fyra klickade riktigt bra och blev tighta i flera månader”, fortsätter hon.

louis tomlinson freddie tomlinsonLouis Tomlinson med sonen Freddie.

Men vad Ashley egentligen ville få ut av att berätta sin historia var att hon och Briana inte alls är golddiggers och att de aldrig har haft någon baktanke med att hänga med killarna i One Direction.

”Vi har kallats kändiskåta och rasister, vilket är så långt ifrån sanningen man kan komma. Ryktena jag har läst är helt galna. Det är intensivt. Vi har haft paparazzis som förföljer oss för att komma år Briana. Jag har haft tjejgäng som skriker åt mig i butiker. Folk tror att vi är en hemsk familj för att de läser så mycket falsk information på nätet, det är bara inte sant. Vi är som seriefigurer för fansen”, avslutar hon.

Läs mer om Freddie Tomlinson:
Louis Tomlinson avslöjar hur han leker med sin son
Så är Louis Tomlinsons nya liv som pappa
Briana Jungwirth hatas efter nya bilden på Freddie Tomlinson

Foto: Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar