Annons

Annons

Briana Jungwirth näthatas av Louis fans – nu stämmer hon demBriana Jungwirth och Louis Tomlinson är nyblivna föräldrar. Men hans fans, som hotar henne på nätet, är ett orosmoln.

Nu har näthatet blivit för mycket för nyblivna mamman Briana Jungwirth. Nyligen födde hon Freddie Tomlinson, Louis Tomlinsons och hennes första barn, och sedan en längre tid tillbaka har hon näthatats och trakasserats av Louis fans. Nu har Briana kontaktat en advokat för att stämma näthatarna.

Annons

”Det är ett krigsfält. Fansen attackerar och hackar våra sociala medier, ringer hem till oss dygnet runt. Vi får hundratals hotande mejl och meddelanden om dagen, folk sätter upp fejkade profiler i sociala medier och utger sig vara oss, och lägger ut privat information om oss på nätet. Det är galet”, säger en av Brianas familjemedlemmar till J-14.

Kolla även in:
Extremt näthat mot Briana Jungwirth efter födseln
Här är namnet på Louis Tomlinson och Briana Jungwirths son
Här kysser Louis Tomlinson flickvännen Danielle Campbell

”Vi har försökt ignorera det, men vissa fans har gått över gränsen och vi har fått advokater till vår hjälp. Vi gör vad vi kan för att skydda Briana och familjen”, fortsatte hen.

Briana uppges vara förstörd över hur hon hatas på nätet och att folk trakasserar både henne och familjen. Även Louis har tagit illa vid sig och ska enligt uppgift också må dåligt över hur fansen beter sig.

Relaterat:
Bildextra: Här firar Louis Tomlinson flickvännens födelsedag
Briana Jungwirth känner sig bortglömd av Louis Tomlinson
Så känner Danielle Campbell för Louis Tomlinsons son

Annons
Annons


AnnonsLaddar