Annons

Annons

Briana Jungwirth känner sig bortglömd av Louis TomlinsonDet är bara några månader kvar innan Louis Tomlinson och Briana Jungwirth blir föräldrar, men Louis nya flickvän har fått Briana att känna sig bortglömd.

Den blivande mamman till Louis Tomlinsons barn, Briana Jungwirth, har svårt att acceptera att pappan till hennes barn nu har ett förhållande med skådespelerskan Danielle Campbell.

Istället för att spendera tid med Briana under de sista månaderna av graviditeten har Louis setts på ett flertal dejter med Danielle. Paret spenderade även julhelgen tillsammans i London, trots att Briana då var kvar i USA.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

Briana har ett privat Instagram-konto, men en källa berättar att hon för några dagar sedan delade en länk till en video gjord av Jaclyn Hill. I videon säger Jaclyn:

”Det känns som om många glömmer bort att jag har blod i mina ådror. Jag gråter när jag är ledsen. Jag blöder när jag skär mig och jag är en riktig person.”

Briana hade under videon skrivit texten:

”Jag kände att jag behövde dela med mig av det här till er. Jag kan relatera till mycket av det som Jaclyn säger i videon.”

Tror du att Louis kommer att vara en närvarande pappa?

Läs mer:
Här är Harry Styles nya sololåtar efter One Direction
Little Mix avslöjar allt om sina planer för 2016
FRIDA listar: Årets största break-ups (som chockat oss alla!)

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar