Annons

Annons

Briana Jungwirth bemöter teorin om att sonen Freddie är fejkInnan Freddie Tomlinson föddes, och även efter, har det spekulerats i att han endast är ett PR-trick. Nu har Briana Jungwirth valt att bemöta den teorin!

Äntligen har Briana Jungwirth, mamma till sonen Freddie Tomlinson, bemött den teori som cirkulerat på nätet som handlar om att Freddie endast skulle vara ett PR-trick och att han är fejk. Hon har under en längre tid valt att hålla sig undan rampljuset som följer när man skaffar barn med en sådan kändis som Louis Tomlinson.

Annons

Läs mer: Här visar Louis Tomlinson upp sonen (med en helkroppsbild!)

Många av Louis fans har både före och efter födseln menat att Freddie inte är hans son och att allt bara är en PR-grej och att ”Larry is real”. Briana fick dock nog häromdagen när det dök upp en bild av Louis och Freddie på Instagram där sonen hade suddats bort och ersatts av frågetecken.

freddie fejk

Briana valde att svara med en kommentar och hon beskrev i den hur omoraliskt och sjukt det var av folk att säga att hennes son skulle vara fejk. Hon avslutar genom att skriva att oavsett vad folk säger så finns det ingenting som kan ta ifrån henne, eller Louis, den lycka de känner över sitt barn.

briana kommentar

Vi tycker att det är bra att Briana står upp för sin familj och vi på FRIDA hoppas innerligt att teorin om att Freddie är fejk kan dö ut snart!

Läs mer om Freddie Tomlinson:
Louis Tomlinson avslöjar hur han leker med sin son
Så är Louis Tomlinsons nya liv som pappa
Briana Jungwirth hatas efter nya bilden på Freddie Tomlinson

Foto: Instagram

Annons
Annons


AnnonsLaddar