Annons

Annons

Bildspecial: Se allt från Therese Lindgrens klädkollektion för Na-kdI helgen släpper Therese Lindgren sin första klädkollektion för Na-kd. Nu har de första bilderna från designsamarbetet släppts.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. Du som är under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att handla på nätet. Läs mer här

Therese Lindgren är inte bara youtuber, Instagram-profil och författare – nu är hon designer också. På söndag släpps nämligen stjärnans första klädkollektion för klädmärket Na-kd, och hon är stolt över resultatet.

Annons

– Det ska bli så sjukt kul! Jag har alltid haft en önskan om att designa mina egna kläder, då jag alltid tyckte det har varit svårt att hitta plagg som passar just min stil. Det har varit så kul att göra plagg som passar mig och mina följare.Längtar till att få se mina följare bära sina Therese Lindgren-plagg, säger Therese om kollektionen.

Gilla FRIDA på Facebook

Tips! Om du klickar här kan du få 20 procent rabatt på Therese Lindgrens klädkollektion!

Kollektionen går i ljusa toner och passar perfekt till våren. En cool detalj är att hon har låtit döpa varje plagg efter några av hennes dedikerade följare.

– Jag hade aldrig varit där jag är idag utan mina otroliga följare, så att kunna hylla dem på det här sättet och göra dem delaktiga i kollektionen känns faktiskt kul, fortsätter hon.

Kollektionen lanseras exklusivt på Na-kd den 14 maj och redan nu kan du signa upp dig här och få 20 procent rabatt på köpet.

Se alla bilder från kollektionen i bildspelet här nedanför!

39
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs mer:
Therése Lindgren hjälptes av terapi: ”Det bästa jag har gjort”
Sno Therese Lindgrens stil — här köper du kläderna
12 anledningar till att Therese Lindgren inspirerar oss varje dag

Foto: Na-kd

Annons
Annons


AnnonsLaddar