Annons

Annons

Bevisat! Här är kändisarna som kopierar Harry Styles

Harry Styles stil


Harry Styles har utsetts till Storbritanniens bäst klädda man och har en del signaturplagg som förknippas med honom. Här är kändisarna som inspirerats av hans looks.

HATTEN
Även om det var länge sedan vi såg Harry i hatt har bilden av det inristat sig i våra hjärnor sedan länge. Han var en av de som satte trenden på kartan med sina svarta, bruna och vita hattar. När trenden var ett faktum har hattar dykt upp i varje hörn och vrå i kändishimlen.
Harry Styles hattManfred Erlandsson, Justin Bieber och Cameron Dallas

Annons

UPPKNÄPPT
Det finns nog ingen som klagar på Harrys halvt knäppta skjortor? Nej, vi tänkte väl det. Däremot finns det såklart andra kändisar som också gillar att lufta bröstet och strunta i att knäppa de översta (läs: hälften av) knapparna på skjortan.
Harry Styles uppknäpptLuke Hemmings, Ross Lynch och Bradley Simpson

 
harry-styles-laughing-gif-1459877196Bildkälla
 

GALNA MÖNSTER
Enfärgat? Nej nej! Sjukast mönster och tryck vinner. Harry diggar ofta sina mönstrade skjortor så mycket att han köper dem i flera färger. Tryck av blommor och djur står överst på önskelistan om stjärnorna får välja.
Harry Styles mönstratOscar Enestad, Ellington Ratliff, Niall Horan och Nash Grier

BOOTSEN
Det här med att köra på boots på vintern och tygskor på sommaren är inget som Styles gör (kanske för att han bor i LA och det är varmare där än i Sverige, men ändå). Det ska vara mocka, gärna i en brun nyans och med en liten klack. Bootsen verkar hålla året om även för hans copycats.
Harry Styles bootsNiall Horan, Shawn Mendes och Liam Payne

RINGARNA
Att smycka fingrarna med ringar i guld och silver hör till rock-stilen. För Harry har det bara blivit fler med åren och andra kändisar har definitivt hakat på det. Oavsett om de själva har en rockig stil, eller bara jeans och t-shirt, får fingersmyckena toppa outfiten.
Harry Styles ringarCody Simpson, Connor Ball och Ashton Irwin
 

tumblr_o6518iFA9i1vnm24so1_500Bildkälla

Läs också:
Hit flyttar Harry Styles inför filminspelningen
11 stadier du gick igenom när du fick veta att Harry Styles har hånglat med ett fan
Chefredaktör-Terese berättar: Så var det att träffa One Direction

Foto: Sony Music, IBL, Pavel Maira, Anna Olsson

Annons
Annons


AnnonsLaddar