Annons

Annons

11 bevis på att din BFF är den enda som förstår dig på riktigt

Är ni också bästa vänner? Läs den här listan!Ni kan skratta utan att ens veta varför och ni kan gråta till precis vad som helst. Här är 11 bevis på att din BFF är den enda som egentligen förstår dig.

1. Ni har ett eget språk
Handen på hjärtat – HUR många personer finns det inte som ni snackar om i hemlighet genom kodord? När din bästa väns crush går förbi i skolan och när ni snackar om hen i sociala medier har ni givetvis ett annat namn på personen. Det har gått så långt att andra runtomkring er tycker att ni har ett eget språk.

Annons

2. Ni pratar om allt (alltså ALLT, på riktigt!)
Ibland blir ni typ fascinerade över att ni ena stunden pratar om mens och kärleksproblem och nästa stund är ni inne på att diskutera huruvida ett tredje världskrig kommer att bli av eller ej. Hur konstigt?

3. Ni kan skratta tills ni inte ens får fram ljud längre…
… och det händer, typ tre gånger om dagen. Ibland undrar du till och med om du inte borde börja få lite mer synliga magmuskler på grund av era hysteriska garvanfall. Och ja, ni har så sjuk humor att det ibland känns som att folk skulle säga upp vänskapen med er om de fick höra vad ni säger när ingen annan hör.

4. Ni kan gråta tillsammans
Det finns ingen annan som du faktiskt öppet gråter inför. Och det spelar ingen roll varför ni gråter. Ibland är det för att ni har sett ett sjukt rörande klipp där Justin Bieber träffar dödssjuka fans – nästa stund är det för att ni har ångest inför att sluta skolan. Och det bästa? Det känns alltid lite bättre när ni har gråtit ihop.

5. Hen vet allt om dig
Alltså allt. Varenda liten detalj. Ibland undrar du om inte hen vet mer om dig än vad du själv gör.

bff listaBildkälla

6. Din bästa vän hjälper dig att ta beslut
Oavsett om det gäller vilken outfit som passar bäst på en fest som du VET att din crush ska gå på, eller om det gäller att välja gymnasielinje och du känner dig helt vilsen, så hjälper din bästa vän dig att fatta vettiga beslut.

7. Ni drömmer tillsammans
På riktigt, visst har ni också målat upp en hel framtid tillsammans med era kändiscrushar där ni bor i Hollywood och är bästa vänner och har barn i samma ålder? We know the feeling. Ni har så många goals i livet att ni knappt vet hur ni ska hinna med allt.

#GOALS, eller hur?!bff 2Bildkälla

8. Ni kan vara helt tysta i varandras sällskap
Visst känner ni också ibland att det räcker med att bara hänga med varandra, att ni inte ens behöver prata? Det finns inte många andra som du har den relationen med.

9. Hen vet
Din bästa vän vet när du inte alls mår bra även fast du säger att ”det är okej”. Hen bara vet.

10. Hen kan alltid få dig att skratta
Vare sig du vill det eller inte så kan hen alltid få dig att skratta. När du sitter på bussen och hen skickar en SJUKT rolig bild eller bara genom att du börjar tänka på ett gammalt minne med hen. Hen får dig alltid att skratta, det är nästan garanti på det.

11. Ni står varandra lite närmare än vad alla andra gör
Visst känns det på något sätt som att just nu två står varandra lite närmare än vad alla andra bästa vänner gör? Det gör ni just för att ni förstår varandra på ett plan som ingen annan gör. Och du, håll fast vid den där bästa vännen – de växer nämligen inte på träd.

Läs fler listor som stämmer in på dig och din BFF:
15 bevis på att du och ditt squad är världens skönaste gäng
14 saker du bara förstår om din BFF vet ALLT om dig
15 störiga problem alla förstår som har en gruppchatt med sitt squad

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar