Annons

Annons

Bella Thorne får huvudrollen i Marlene Kings tv-seriePLL-författaren I. Marlene King kommer att skriva en ny tv-serie, som ska heta "Famous in love", där Bella Thorne kommer att spela huvudrollen!

Tv-bolaget ABC Family har skrivit ett kontrakt med serieförfattaren I. Marlene King som står bakom succéserien Pretty little liars. Hon ska nu skriva serien Famous in love som ingen mindre än Bella har fått en roll i!

Annons

Serien baseras på Rebecca Serles romantiska novell med samma namn och handlar om studenten Paige (Bella Thorne) som får sitt stora genombrott efter en audition för en stor roll i Hollywood. Paige ska nu försöka kombinera livet som filmstjärna med den kemi hon har med sina två kollegor, samtidigt som hon försöker ta reda på sanningen om vad som hände med en känd popstjärna.

Bella Thorne, som fick sitt genombrott i Shake it up, tillsammans med Zendaya, dök nyss upp i Scream och var även med i filmen The duff.

Eftersom vi älskar Pretty little liars så är vi mer än spända över hur Marlene Kings nya tv-serie kommer att vara i jämförelse!

Foto: All Over Press

Annons
Annons


Annons
Laddar