Annons

Annons

Bekräftat: Då lägger The vampire diaries nerHar du också följt människorna, vampyrerna, häxorna och varulvarna under alla säsonger av The vampire diaries? Då är det här ett tråkigt besked för dig!

Även om vampyrer kan leva för evigt så verkar det inte vara fallet med den populära tv-serien The vampire diaries. Nyss avslöjade nämligen Ian Somerhalder, som i serien spelar Damon Salvatore, att TVD ska läggas ner.

Annons

”Vi har bestämt oss för att göra en sista säsong för att verkligen göra tv-serien rättvisa”, berättade han.

Förra månaden stod det klart att produktionsbolaget CW hade beställt en åttonde säsong av serien som kommer att sändas från hösten 2016 till våren 2017. I förra veckan berättade även Kat Graham, som spelar häxan Bonnie Bennett, att den åttonde säsongen skulle bli hennes sista.

Läs mer: Hen lämnar The vampire diaries efter nästa säsong

Flera skådespelare har redan valt att lämna serien, däribland Nina Dobrev som spelade huvudrollen som Elena Gilbert. Även karaktärerna Tyler, Jeremy, Mary-Louise och Nora har lämnat. Ian Somerhalder har även han sagt att han kommer att sluta i serien snart, och så verkar det ju bli.

Det här är supertråkiga nyheter för alla TVD-fans. Nu hoppas vi bara att den åttonde säsongen blir riktigt bra och att serien får ett fint slut. Vi kommer verkligen att sakna den!

Läs mer:
Gör Elena Gilbert comeback i The Vampire Diaries?
Nya karaktären i The Vampire Diaries är en kopia av Nina Dobrev
7 gånger kändisarna tvingats jobba med sina ex

Annons
Annons


AnnonsLaddar