Annons

Annons

Bekräftat: 5 seconds of summer kommer till svenska IdolNu är det bekräftat att 5 seconds of summer kommer till svenska Idol - och det är snart!

Äntligen står det klart att 5 seconds of summer kommer till Sverige igen. Redan nästa vecka, den 13 november, gästar killarna Idol 2015 för att framföra nya singeln Hey everybody. Vilka är taggade?!

Annons

5sos idol sverige

Läs också: Video: Här överraskar 5SOS ett fan (det är SÅ kul!)

Psst! Håll utkik här på FRIDA.se på måndag – vi kommer tävla ut biljetter till veckofinalen så att du och en vän får chansen att se killarna live!

Gilla FRIDA på Facebook

Reporter-Sara träffade killarna i London för ett tag sedan, och passade på att ta ett snack med dem om nya singeln.

FRIDA intervjuar 5 seconds of summer

5 Seconds of summer har nyligen släppt sitt andra album Sounds good feels good där vi hör en kombination av pop och rock. Låttexterna på albumet belyser tonårsproblem som depression och ångest, och visar att vi alla känner likadant. Även om musiken blir allt seriösare väljer 5SOS att visa budskapet på ett humoristiskt sätt i musikvideorna.

I videon till singeln Hey everybody drömmer killarna om ett liv som miljonärer.
– Det var kul att spela in den, två långa och roliga dagar av inspelning. Ibland kan det vara ganska ansträngande eftersom vi filmade väldigt många scener. Men det var väldigt roligt att göra och jag tror att budskapet kom fram bra, säger Luke Hemmings när FRIDA träffar bandet i London.

Relaterat: Då kommer 5SOS till Sverige igen

Redan nästa år åker killarna ut på sin andra världsturné Sounds live feels live med stopp i Sverige den 1 juni. De är riktigt taggade för att komma tillbaka hit.
– Ja, väldigt mycket! Jag ska vara brutalt ärlig, vi har inte övat än. Men vi ser fram emot att spela de nya låtarna live, säger Ashton Irwin.

Calum fyller i:
– Det nya albumet har ett stort konstkoncept så vi kommer att kunna bygga upp konserten utifrån det visuella.

Annons
Annons


Annons
Laddar