Annons

Annons

What? Becky G och Austin Mahone kan återförenasParet som alla shippade förra året var Austin Mahone och Becky G, men romansen fick sig ett hastigt slut. Nu har Becky avslöjat att det kanske inte är det sista vi sett av dem.

För ett år sedan var Becky G och Austin Mahone det nya paret alla shippade. Hur gulliga var de inte i exempelvis Beckys musikvideo till Lovin’ so hard? De blev blixtkära!
– Jag kan inte berätta när eller hur, det bara hände. Det överraskade mig faktiskt och vi fick göra ett val ”vi är tillsammans, vi kommer inte att dölja det”, säger Becky till Latina magazine.

Annons

Men sommarromansen fick sig ett snabbt slut och paret skildes som vänner. Mitt uppe i ”OMG jag lever tonårsdrömmen, en popstjärna dejtar en annan popstjärna” kom livet emellan.
– Vi brydde oss verkligen om varandra men vi fick välja om vi skulle stanna i den bubblan tills vi skulle börja hata varandra, eller om vi skulle sätta vår vänskap i första hand.

Det verkar dock som att alla #becstin-lovers kan få sig en överraskning och att romansen kan få sig en ny början i framtiden.
– Vi båda visste vad som skulle hända i våra karriärer och att vi bara var tvungna att pausa allt, just nu i alla fall, säger hon.

Läs också:
Becky G avslöjar allt om uppbrottet med Austin Mahone
Teaser från Austin Mahone och Becky Gs nya låt
Becky Gs musikvideo till Lovin’ so hard Med Austin Mahone

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar