Annons

Annons

Bästa tipset för att snabbare välja kläder på morgonen

välja kläder på morgonen

Tricket som hjälper dig att välja kläder på morgonen.Vi vet alla hur jobbigt det är när det känns som att man inte har något att ta på sig på morgonen. Med det här enkla knepet blir det problemet ett minne blott!

Brukar du också ha svårt för att välja kläder på morgonen? Vi vet exakt hur det känns! Som tur är så finns det ett enkelt knep som gör att du kommer att spara in hur mycket tid som helst.

Läs: Därför är det bra att sova med uppsatt hår

Annons

Det enda du behöver investera i är en klädstång! Så, hur kan en klädstång hjälpa dig med dina klädproblem? Jo, varje söndagskväll så tar du en halvtimme till att plocka fram alla plagg som du vill ha på dig under veckan och hänger upp dessa på stången.

kladstang
Klädstång, Ikea, 129 kr

Regeln är sedan enkel – du får enbart använda de plagg som hänger på klädstången. Inget fusk! Du kommer inte bara att spara tid på det här, du kommer även att klä dig snyggare. I stället för att riva ut halva garderoben varje morgon så lägger du en del av söndagen på att fundera ut snygga outfits.

Den allra största fördelen är kanske att ditt rum blir mindre stökigt, vilket betyder att du inte behöver städa lika ofta. WIN!

Läs även:
Så ofta ska du tvätta dina jeansshorts – egentligen
Appen visar var du kan köpa kläderna från Pretty little liars
9 butiker du INTE får missa i Mall of Scandinavia

Foto: IBL/Ikea

Annons
Annons


AnnonsLaddar