Annons

Annons

Backstage med Samir på MelodifestivalenSNART är det äntligen dags för finalen av Melodifestivalen i Friends arena. Men innan den var det i vanlig ordning en presskonferens med alla artister – och FRIDA var såklart på plats!

Samir & Viktor, Wiktoria, Frans, Panetoz – ja, listan på grymma artister i årets Melodifestivalen kan göras lång. På lördag avgörs det vem som kammar hem segern, får efterträda vinnaren Måns Zelmerlöv och tävla för Sverige i Eurovision! Men vilket bidrag blir det då? Artisterna samlades för en presskonferens och lät oss ställa en massa frågor (ni följer väl tidningen FRIDA på Snapchat – där uppdaterar vi alltid direkt på plats!) till dem – och självklart hade vi många på lager!

Annons

Här hittar du FRIDAs Youtubekanal fylld med allt från snack om mens och sex till sjukt smarta hacks:
Klicka här för att komma till FRIDAs Youtubekanal!

När Mellogänget bjöd in för pressdag var FRIDAs chefredaktör Terese och reporter-Julia alltså inte sena på att åka dit. Bara det att det var lite knepigt för tjejerna att faktiskt hitta in. Men som tur var så hittade de Paradise Hotel-stjärnan (och nu Mellostjärnan!) Samir Badran som hjälpte dem lite på traven. Se allt i veckans avsnitt av Fridavloggen!

Se fler vloggar här:
The Fooo Conspiracy tar över Fridavloggen!
Bakom kulisserna med Isa Tengblad
5 saker tjejer döms hårdare för än killar

Annons
Annons


AnnonsLaddar