Annons

Annons

Aw! Nick Jonas och Kendall Jenner dejtar!Vi hade nästan börjat hoppas på Nick Jonas och Miley Cyrus igen, men nu ser det ut att vara ganska off efter den senaste nyheten om att Nick dejtar Kendall Jenner!

För ett tag sedan twittrade Nick Jonas om sitt stöd för ex-flickvännen Miley Cyrus, och de som började hoppas på en återförening då får nog tänka om. Den senaste nyheten är nämligen att Nick nu är på god väg att dejta Kendall Jenner!

Annons

Det cirkulerade tidigare rykten om att Joe Jonas och Gigi Hadid hoppades på att kunna para ihop de två, och nu verkar det som om deras plan fungerat! De fyra kändisarna hängde nyligen i Vegas, och det verkar ha gått riktigt bra mellan Nick och Kendall… Gigi vill ha Kendall runt sig hela tiden och tycker att det vore kul om paren kunde umgås ihop!

En källa har avslöjat att Nick och Kendall redan har planer på att ses igen, och att de smsar hela tiden! Hur gulligt?! De sägs vilja hålla en låg profil nu i början innan de börjar visa upp sig officiellt som ett par.

Aw! Vi håller tummarna för dem!

Foto: Tumblr

 

Annons
Annons


AnnonsLaddar