Annons

Annons

Nu kan du äta frukost på Hogwarts (drömmen blir sann!)Har du alltid drömt om att få besöka Hogwarts, och kanske rentav få äta där? Nu kan drömmen bli sann när Hogwarts bjuder in till frukost i sommar!

Det är dags för alla oss mugglare att jubla! Hogwarts, som är slottet/skolan i Harry Potter, öppnar nämligen upp dörrarna två gånger under sommaren och bjuder in alla fans till en frukost á la Harry Potter.

Annons

Det är filmbolaget Warner Bros Studio Tour i London som håller i evenemanget som de kallar för Breakfast At Hogwarts. Söndagen den 21 augusti och söndagen den 28 augusti har du möjlighet att starta din dag på slottet.

Gilla FRIDA på Facebook

Under besöket får du sitta i den stora salen och bli serverad av personal i speciella Hogwarts-uniformer. Hur coolt?! Efter frukosten får du dessutom en rundtur i hela slottet, som avslutas med ett glas honungsöl. Mums!

hogwarts frukost
Bildkälla

Grejen är att en biljett inte är särskilt billig. För en vuxen kostar det 1 362 kronor och för ett barn kostar det 1 074 kronor. Men det kanske är värt det, för ärligt talat, hur ofta kommer chansen att få äta frukost på Hogwarts…?!

Läs mer om Harry Potter:
Nu öppnar ett Harry Potter-land (bästa någonsin!)
Provåk Harry Potter-landets nya attraktion här
En ny Harry Potter-bok släpps i sommar (OMG!)

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar