Annons

Annons

Ashley Benson slår tillbaka mot kroppsidealen: ”Jag får höra att jag är för fet!”Pretty little liars-skådisen Ashley Benson har tröttnat på kroppshetsen i Hollywood och vill för att få alla att förstå att de är bra som de är.

Orealistiska ideal och kroppshets är ingenting som Pretty little liars-stjärnan Ashley Benson står bakom (go, Ash!). Nu har stjärnan talat ut om hur idealen påverkar henne som skådespelerska – och hur hemskt hon tycker att det är.

Annons

”Jag fick veta att jag är för fet för att få vissa roller”, berättade hon för Ocean drive. ”Jag har storlek 36! Jag grät i en halvtimme, men sen måste du släppa det för det kan resultera i en svår ätstörning.”

”Många i den här branschen får höra att de borde gå ner i vikt, oftare än vad de borde få höra det. Det gör dig starkare, dock. För om du låter det påverka dig, så kan du inte klara av filmbranschen – du skulle bli galen”, fortsatte hon. Ashley passade dessutom på att prata om hur hon hatar att photoshoppas till oigenkännlighet, och att hon, precis som alla andra tjejer, får finnar.

”Jag hatar att tänka att tjejer ser på mig och tänker, ‘Hon är så smal. Hennes hy är så perfekt’ Jag har finnar precis som alla andra”.

Heja Ashley, det behövs fler tjejer som du!

Läs också:
11 peppande citat av kändisar som boostar ditt självförtroende
Tjejerna slår tillbaka mot vikthets och skönhetsideal
Little Mix slår tillbaka mot kroppshetsen (så j**** bra!)

Annons
Annons


AnnonsLaddar