Annons

Annons

Är du en Directioner? Då har du chansen att vinna prisOne Direction har tagit paus, men det har definitivt inte deras fans! Nu är alla Directioners nominerade till ett pris på en stor gala.

Om och om igen hör vi killarna i One Direction tacka sina fans för att de är ”dem bästa fansen i världen”. Killarna håller med, fansen håller med och FRIDA håller givetvis med, men nu är det dags att alla andra inser att Directioners är grymma fans!

Annons

Killarna är på sin 18 månader långa paus men fansen är fortfarande väldigt aktiva på Twitter, Facebook, Instagram och andra sociala medier. Nu har alla Directioners blivit nominerade till en iHeartRadio Musik Award i kategorin BestFanArmy. Så coolt!

1d nominerade

Läs mer om Directioners:
12 grejer alla Directioners drömmer om
7 känslor som alla Directioners känner igen
17 tatueringar inspirerade av One Direction (så fina!)

Galan kommer att hållas den 3 april i Los Angeles och fram till dess är det fritt fram att rösta så mycket ni bara kan. Du kan rösta genom att använda hashtaggarna: #Directioners, #BestFanArmy och ”iHeartAwards. Använd alla tre taggar när du postar på Facebook, Instagram och Twitter.

Den snabbaste plattformen att rösta på är dock Twitter, då det går snabbare att se rösterna där. Även retweets, bilder och videos räknas som röster. Så in och twittra, facebooka och instagramma med de tre hashtaggarna (glöm inte att stava rätt!) för allt vad ni kan!

One Direction är nominerade i kategorin Best Duo/Best Group of the Year, och vi hoppas givetvis att de kammar hem priset!

Lycka till!

Läs mer om Directioners:
21 säkra tecken på att du är en äkta Directioner
1D:s nya låt är en hyllning till alla Directioners
Niall Horan står upp för alla Directioners

Foto: All Over Press/iHeartRadio

Annons
Annons


AnnonsLaddar