Annons

Annons

”A” är avslöjad i Pretty little liarsIgår sändes sista episoden från Pretty little liars säsong fem där Big "A" äntligen avslöjades. Läs intervjun med skaparen Marlene King här. OBS! Innehåller spoilers om vem "A" är!

Igår fick alla PLL-fans äntligen ett namn på vem som egentligen är Big ”A” efter säsongsavslutningen i form av episoden ”Welcome to the Dollhouse” som sändes i USA. Big ”A” är Charles DiLaurentis. (Förknippa det dock inte med ”Original A” från de två första säsongerna som fortfarande är Mona.)

Annons

Hur känns det nu att fansen äntligen får veta svaret efter fem säsonger?
– Jag är väldigt förväntansfull eftersom det är ett väldigt stort svar, men vi har så mycket mer att berätta fråm tills i slutet av sommaren. Och vi kommer att reda ut allt till slutlinjen. Det känns som att vi har förtjänat det här avslutet, säger Marlene King, skaparen av PLL, till E!.

'Pretty Little Liars' 100th Episode Celebration Party, Los Angeles, America - 31 May 2014Marlene King. Foto: ALL OVER PRESS

Kommer vi att få veta varför Charles är ”A”?
– Motivationen som den här ”A” har berör mig verkligen, allt från dess identitet till att ha nästkommande tio episoder till att förklara varför, det är viktigt. Vi har varit så intresserade av vem ”A” är så länge att det är dags att fråga ”varför?”.

En replik som Mona sa under sista episoden var ”A har en själ”, vilken formade ”A” till en person och inte bara någon som försöker mörda The liars.
– Sättet som Mona kallar ”A” för ”den” är så avskalade av hans identitet och hon är den första som kallar ”A” för en person genom att säga ”A har en själ”.

Så nu är det ute, ”A” är Charles DiLaurentis. Var det planen från början?
– Jag började droppa referenser till det i mina första episoder, i säsong tre ser tjejerna en mimare som heter Charlemagne, vilket är ett scennamn för Charles. Vi har droppat ledtrådar längs vägen, precis som anagrammet för ett par episoder sedan, det betyder många olika saker, men var sjätte sak handlar om att det är Charles DiLaurentis.

BRIAN DARE, LUCY HALEAria och mimaren Charlemagne.

Har du haft några andra A-kandidater som hade kunnat få rollen?
– Ja! Efter att vi beslutade att avslöja att Mona var ”original A”, vilket alltid var vår avsikt, började vi tänka att någon måste stjäla spelet ifrån henne. Vem är ”Big A”? Och jag hade tre personer i åtanke, alla var väldigt bra val.

Vi har ju stött på olika, mystiska karaktärer som Red coat och Black Widow. Kommer vi få veta vilka de är?
– Ja, självklart. Säsongsavslutningen och följande tio avsnitt kommer att svara på varje fråga som kommer upp, säger Marlene till ET.

Pretty little liars säsong 6A börjar sändas i juni i USA.

foto: ALL OVER PRESS

Annons
Annons


Annons
Laddar