Annons

Annons

Anton Ewald har förlovat sig med sin flickvän

anton ewald förlovad

Anton Ewald är förlovad med flickvännen Victoria!I dag krossar Anton Ewald mångas hjärtan – han har nämligen förlovat sig med flickvännen Victoria Heart.

Nu har Anton Ewald friat till sin flickvän Victoria Heart, och det var flickvännen själv som avslöjade den roliga nyheten med en bild på Instagram. Paret träffades för ganska så exakt ett år sedan, och det var i går som Anton tog steget att fria. Anton har själv inte lagt upp något kring förlovningen ännu, men innan flickvännen la upp bilden hade han själv postat en bild med kommentaren ”day date”. Kanske togs den precis före förlovningen, när Victoria fortfarande inte hade någon aning?

Annons

Day date @vicheart1 ?

Ett foto publicerat av ANTON EWALD ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ (@antonewald)

På bilden ser vi paret hålla hand, där Victoria visar upp ringen. ”Idag sa jag ja till den mest fantastiska människan” skriver hon.

Senare under dagen la hon upp den här bilden på Ewald, med kommentaren ”min fästman”.

? ?? ? #myfiancé

Ett foto publicerat av vicheart1 (@vicheart1)

Ännu har varken Anton eller Victoria skrivit eller berättat något om deras kommande bröllop. Och även om vi kan gissa att många är lite ledsna över att Anton inte är singel längre kan vi bara önska Anton och Victoria ett stort grattis och lycka till!

Läs även:
9 gånger Anton Ewald har charmat oss
11 bevis på att Anton Ewald är kung av selfies på Instagram
Anton Ewald till FRIDA: ”Jag är egentligen jätteblyg”

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar