Annons
Annons

Annonsera

FRIDA är Sveriges bästa tidning för unga tjejer! I varje nummer hittar du alltid mode, trender, skönhet, musik, film och aktuella kändisar. Dessutom med frågespalter, tips och reportage om kompisar, relationer och kärlek. Tidningen FRIDA utkommer med 23 nummer per år, samt fyra specialnummer.

FRIDA.se är ditt komplement till papperstidningen. Dagligen erbjuder vi besökarna en spännande blandning av träffsäkert innehåll, med stort fokus på aktuella kändisar, mode, skönhet, quiz, tävlingar och roligheter. Besökarna kan även ställa frågor till och få svar från FRIDAs experter, följa våra välbesökta bloggar eller hänga i FRIDAs forum.

FRIDA.se erbjuder allt från slagkraftig display till kreativa och skräddarsydda lösningar som inkluderar poddar, bloggar, nyhetsbrev, forum, sociala mediekanaler, print och event med mera.

Ålder & kön:
Kvinnor: 85 %
Män: 15 %
Snittålder: 16 år

För övrig info: Se Orvesto Konsument

Om målgruppen:
Den typiska FRIDA-läsaren är en vanlig tjej mitt i tonåren som vänder sig till FRIDA för att hänga med i allt som kompisarna snackar om. Hon gillar mode, skönhet, musik, film, nöje – och kändiskillar.

Kontaktuppgifter:

News Factory AB
Annonskontakt:
Caroline Johansson
[email protected]
Tel: 08-505 73 818
Mobil:0706-50 53 67

Affärsområdeschef:
Simon Knudsen
[email protected]
Tel: 08-587 86 538


Annons


Laddar