Annons

Annons

Allt vi vet om Teen Wolf säsong sex hittillsSnart är det äntligen dags för Teen Wolf säsong sex. FRIDA har luskat ut alla ledtrådar som finns om seriens fortsättning hittills.

Är det bara vi som knappt kan vänta på säsong sex av Teen Wolf? I juni i år ska serien har premiär på MTV och efter säsong fems spännande avslut är vi riktigt taggade på fortsättningen. Men vad vet vi egentligen om den sjätte säsongen?

Annons

1. Sjöjungfrur gör entré
Genom Teen Wolfs fem säsonger har vi lärt känna varulvar, banshees, chimeras och dread doctors. I sjätte säsongen ryktas sjöjungfrur spela en viktigt roll – något vi är väldigt nyfikna på.

2. Stiles <3 Lydia
Är det bara vi som shippar Stiles och Lydia? I första avsnittet av har producenten Jeff Davis avslöjat att de kommer att ha ett moment. ”Något stort händer mellan Stiles och Lydia i första avsnittet av säsong sex, vilket du bara inte får missa”, sade han.
stiles lydia teen wolfShippar du Stiles och Lydia?

3. Derek kan komma tillbaka
Jeff Davis har sagt att vi inte har sett allt av Derek ännu. Skådisen Tyler Hoechlin har inte kommenterat ryktet om att han kommer tillbaka dock.

4. Theo Raeken lever…
Producenterna från Teen Wolf har i flera intervjuer avslöjat att de har låtit Theo Raekens karaktär leva, för att de kanske vill att han ska göra comeback i framtiden. ”Allt jag kan säga är att Theo inte är död. Bara hamnat i helvetet. Jag kan inte bekräfta om han kommer tillbaka för jag vet inte ännu”, twittrade skådespelaren Cody Christian om saken.
teen wolf sasong 6Theo Raeken lever i Teen Wolf säsong 6.

5. … och Theos syster vill hämnas
Flera menar att det sista avsnittet av säsong fem tyder på att Theos syster kommer att komma tillbaka och hämnas på sin bror.

6. Tyler Posey vill bli regissör och manusförfattare
”Jag vill verkligen vara den som tar över serien i slutet. Jag har hört att Jeff har pratat om att lämna. Ärligt talat, jag skulle älska det. Jag älskar den här serien och tror att det skulle bli grymt. Jag tror att jag skulle göra ett bra jobb – jag bryr mig verkligen om serien”, sade Tyler Posey i en intervju med Teen Wolf.

7. Säsong sex kan bli Teen Wolfs sista
Ännu har Teen Wolf inte förnyats för en sjunde säsong och många menar att säsongen kan bli seriens allra sista – såvida inte Tyler Posey tar över stafettpinnen som regissör. ”Jag skulle verkligen vilja att någon tar över efter säsong sex”, sade Jeff David i en intervju med The Hollywood Reporter.

Läs mer:
Teen Wolf-stjärnan kommer ut som homosexuell
Hen lämnar Teen Wolf inför säsong sex
15 heta saker bara du som älskar Teen Wolf förstår

Foto: MTV

Annons
Annons


AnnonsLaddar