Annons

Annons

Allt du behöver veta om Therese Lindgrens bok

therese lindgren bok ibland mar jag inte sa bra

Therese Lindgrens bok heter "Ibland mår jag inte så bra".Har du peppat för att köpa Therese Lindgrens bok? Snart landar den i butik – och FRIDA vet vad du kan förvänta dig av Youtube-drottningens debutbok.

Therese Lindgren avslöjade tidigare i år att hon släpper en bok till hösten, och nu står det klart när den landar i butik.

therese lindgren bok 2016

Therese Lindgrens bok heter ”Ibland mår jag inte så bra”

Boken, som släpps vecka 41, runt den 10 oktober, handlar om Thereses panikångest och framgångssaga.

Annons

”Panikångest är inget att skämmas över”, förklarar Therese om boken. I boken berättar hon mer om sin bakgrund och varför hon inte alltid mår bra. Hon berör ämnet panikångest och avslöjar att hon kommer att förklara hur det är möjligt att vara framgångsrik och må dåligt på samma gång.

Läs också: Svenska Youtube-stjärnorna: Så blir du en succé på Youtube

Utöver det står det att Therese kommer att berätta mer om psykisk ohälsa och att hon vill få andra att förstå hur viktigt och vanligt det egentligen är. Hon tipsar om hur du kan andas dig igenom en panikattack, hur du kan prata om ditt tillstånd med vänner och familj och när man egentligen behöver söka professionell hjälp.

Quiz: Hur mycket kan du om Therese Lindgren?

Therese Lindgrens bok heter ”Ibland mår jag inte så bra” och kostar 156 kronor på till exempel Adlibris. Andra youtubers som har släppt böcker är bland andra Clara Henry och Pewdiepie.

Läs även:
Så stöttar Therese Lindgren Felicia Bergström mot näthatet
Quiz: Hur mycket kan du om svenska youtubers?
Therese Lindgren om utbrändheten: ”Jag orkade bara med småsaker”

Foto: Ola Axman

Annons
Annons


AnnonsLaddar