Annons

Annons

Allt du behöver veta om Jockiboi och Jonnas bröllop

Läs allt om Jockiboi och Jonnas bröllop!I dag ska Jockiboi och Jonna bli äkta man och hustru efter sitt bröllop. Ska bröllopet direktsändas? Vart gifter de sig? FRIDA har svar på dina frågor.

I dag ska Jockiboi och Jonna Lundell bli äkta makar. Paret förlovade sig på Guldtuben 2016 och sedan dess har vi fått följa deras planering inför bröllopet på Youtube och i sociala medier.

Annons

Läs också: 20 bevis på att Jockiboi och Jonna kommer leva lyckliga i alla sina dagar

Men kommer vi kunna se Jockiboi och Jonnas bröllop live – och ska det direktsändas? Svaret är tyvärr nej. Tanken var så från början, men Tv3 skriver på sin Facebook-sida att vi kommer att kunna se bröllopet i avsnitt 10 av serien I nöd och lust, men det kommer inte att ske någon direktsändning i dag.

Däremot är det flera youtubers som är bjudna på bröllopet. Bland annat står Manfred Erlandsson, Grannen Alex, Helen Torsgården, Tova Helgesson och TheBentish – så håll koll i deras kanaler och sociala medier om de uppdaterar från bröllopet.

Jockiboi och Jonna hade sin svensexa och möhippa för en vecka sedan tillsammans med sina best mans och tärnor. Jonnas tärnor är vännerna Josefine, Paulina, Britt samt före detta Paradise Hotel-deltagaren Saga Scott.

Läs också: 20 bevis på att Jockiboi och Jonna kommer leva lyckliga i alla sina dagar

Idag hade jag och Jocke våran svensexa och möhippa ?? Kommer utan tvekan bli galnaste avsnittet i TV3 Play serien ???

Ett foto publicerat av Jonna Sessan Lundell ? (@sessano)

Läs även:
Quiz: Hur mycket kan du om Jockiboi och Jonna?
Jockibois nya serie fick kanalen att krascha
Jockiboi och Jonna vill ha barn: ”Vi har försökt i två år”

Annons
Annons


AnnonsLaddar