Annons

Annons

Allt du behöver veta inför Marcus och Martinus konsert på Gröna Lund

Många besöker Marcus & Martinus hemma - och nu kan de få livvakter.Den 27:e juni uppträder Marcus och Martinus på Gröna Lund. Efter publiksuccén på Liseberg oroar sig nu många över om de får chansen att se tvillingarna uppträda.

Under förra veckans konsert slog tvillingduon Marcus och Martinus publikrekord på Liseberg. Det var ett sådant stort tryck att Liseberg tvingades att stänga grindarna, och alla fick tyvärr inte se sina idoler uppträda. Vi på FRIDA är såklart oroliga över om samma sak kan hända på Gröna Lund, så vi ringde upp tvillingarnas PR-manager Nina Thorsell.

Annons

Det blev ju en enorm publiksuccé på Liseberg förra veckan och parken fick stänga entrén. Hur hanterade ni besvikelsen för de som inte fick se sina idoler?

– Live nation har hand om konsertbokningen och Liseberg hade hand om insläppet – och antal som får komma. Nu på lördag är det Gröna Lund som ansvarar för insläpp och platsantal. Det är såklart jättetråkigt att alla inte fick chans att se sina idoler, men vi är superglada för det stora intresset!

Den 27:e juni uppträder Marcus och Martinus på Gröna Lund

Den 27:e juni uppträder Marcus och Martinus på Gröna Lund

Finns det en risk att samma sak händer på Grönan tror du?

– Jag tror att ännu fler vill se dem på Grönan, och det är inte helt omöjligt att de får stänga grindarna även där om det blir för mycket folk. Eftersom de inte erbjuder biljetter och därmed inte kan garantera att alla får komma in. Jag blir inte förvånad om det händer att de får stänga grindarna.

Om man nu verkligen vill se dem nästa vecka, vad ska man tänka på?

– Kom i god tid och se till att äta och dricka under dagen, för att orka med hela dagen.

På grund av det som hände på Liseberg, kommer ni planera in fler konserter i Sverige?

– Eftersom det är ett sådant stort intresse så vill vi ju självklart kunna erbjuda fler konserter. Förhoppningsvis blir det större konserter framöver, med biljettförsäljning och under mer kontrollerade former.

Läs även:
Marcus och Martinus kommer till Sverige för en konsert
Se Marcus och Martinus audition från 2012
Taylor Swifts musik kan komma att försvinna från Youtube

Foto: Sony Music

Annons
Annons


AnnonsLaddar