Annons

Annons

8 tips till dig som är övertaggad på nästa säsong av Pretty little liarsÄr du också extremt övertaggad inför slutet på säsong sex av Pretty little liars? Här är åtta saker du kan göra fram tills nästa avsnitt.

1. Följ alla PLL-stjärnorna i sociala medier. Ashley Benson är flitig på Snapchat och Lucy Hale bjuder gärna på backstage-material från inspelningarna – det lugnar vårt PLL-behov en liten stund, i alla fall.

Annons

2. Se om serien (särskilt efter säsong två, när CeCe blir ”A”). Det är riktigt spännande att få alla ledtrådar när du vet hur allt egentligen ligger till.

3. Läs böckerna skrivna av Sara Shepard. Storyn är inte riktigt densamma som i tv-serien, men det gör inte böckerna sämre för den sakens skull. De finns på svenska i både butik och på nätet.

4. Läs fanfiction. Alltså, internet svämmar över av olika historier som fansen har skrivit, och vissa är faktiskt riktigt bra. Sök runt – eller varför inte börja skriva en egen och publicera?

pretty little liars

Läs också: 19 karaktärer du nästan glömt från PLL

5. Diskutera dina teorier om slutet av säsong sex med dina vänner. För ärligt talat, finns det någon som INTE undrar om Hannas förlovningsring eller det faktum att Alison verkar ha fått jobb som lärare?!

6. Se trailern för nästa säsong här. Om och om igen.

7. Gör en nedräkning till nästa säsong. Nästa avsnitt ska sändas i januari 2016, men det är ännu oklart exakt när. Därför räknar FRIDA ner till 1 januari 2016 och i skrivande stund är det 120 dagar kvar tills dess.

8. Gör FRIDAs quiz och ta reda på vem du är mest lik i tv-serien. Du hittar det här!

Annons
Annons


AnnonsLaddar