Annons

Annons

8 teorier om vem Charles Dilaurentis egentligen ärI natt är det premiär för säsong sex av Pretty little liars, och frågan återstår: Vem är Charles DiLaurentis? Här är 8 teorier som cirkulerar på nätet.

1. Han var med i avsnittetcharles dilaurentis 7Bildkälla
Producenterna lovade att vi fick se ”A” utan hoodie i det sista avsnittet i säsong fem. Charles fick vi dock aldrig se utan mask, vilket borde betyda att han är med någon annanstans i avsnittet.

Annons

Här är karaktärerna vi får följa i avsnittet:
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Emily Fields
Caleb Rivers
Ezra Fitz
Mona Vanderwaal
Alison DiLaurentis
Toby Cavanaugh
Veronica Hastings
Peter Hastings
Detektiv Tanner
Andrew Campbell
Jessica DiLaurentis
Jason DiLaurentis (som barn)

Kan det betyda att Charles är någon vi redan har stött på flera gånger? Producenten I. Marlene King twittrade, ”Är du säker på att Charles inte är någon du redan känner till. Ja, du har sett Charles ansikte tidigare. Utan masken.” efter säsongsfinalen, vilket innebär att vi redan vet vem han är.

2. Är Charles Jasons tvilling?charles dilaurentis 4Bildkälla
Många fans spekulerar i om Jason DiLaurentis har en tvilling – Charles DiLaurentis. Dessutom tyder videon som Spencer såg på att familjen DiLaurentis består av två små pojkar. Ett annat tecken på det är att producenterna medger att Jason är en stor del av de kommande avsnitten,

3. Är Charles Wren Kingstons tvilling?charles dilaurentis 3Bildkälla
Okej, han är från Storbritannien, men hans brittiska uttal kan vara fejk. Dessutom har han mycket att göra med Radley, vilket kan betyda att han har haft kontakt med både Mrs. DiLaurentis och Bethany Young – och han är ungefär samma ålder som Jason.

4. Är Andrew Campbell egentligen Charles?charles dilaurentis 9Bildkälla
Han är blond, han är ungefär rätt ålder och vi vet inte så mycket om honom. Dessutom betedde han sig väldigt mystiskt under förra säsongen, och han lyssnade på Veronica Hastings telefonsamtal under sista avsnittet. Ett annat tecken på att Andrew Campbell kan vara Charles är att det står ”Campbell Farms” på huset i Charles video – vilket är Andrews efternamn.

5. Har CeCe med Charles att göra?charles dilaurentis 6Bildkälla
Tänk om Charles DiLaurentis egentligen heter Charlie DiLaurentis? CeCe Drake var trots allt red coat och vi vet faktiskt inte särskilt mycket om henne.

6. Charles kanske inte är Alis bror allscharles dilaurentisBildkälla
Om vi tänker tillbaka på videon håller Jessica DiLaurentis en bebis, och till en av pojkarna säger hon, ”Vill du pussa din syster god natt?” – men hon säger det aldrig till båda två. Kanske tillhör Charles inte familjen alls, utan är en kusin, en vän eller en brorson till Jessica?

7. En familj på fyra personercharles dilaurentis 8Bildkälla
Den här teorin stödjer förra teorin. ”A” har gjort dockor för alla i serien, och självklart även familjen DiLaurentis. Men varför inkluderar han inte sig själv i familjen då?

8. Charles är ingen främlingcharles dilaurentis 6
Återigen – I. Marlene King hävdar att vi har fått flera ledtrådar om Charles i säsongerna tre till fem. VEM KAN DET VARA?!

Vad tror du? Kommentera!

Annons
Annons


Annons
Laddar