Annons

Annons

8 saker du får veta i PLL’s sneak peek av säsong 6BIgår släpptes en fyra minuter lång sneak peek av Pretty Little Liars säsongspremiär. Här är åtta saker du får veta i den!

Säsongspremiären av Pretty Little Liars, säsong 6B, går av stapeln den 12 januari. Den fyra minuter långa sneak peeken som släpptes igår gav oss dock en hel del information. Här är åtta saker att lägga på minnet (OBS! Små spoilers):

Annons

1. Alison är en lärare. Detta visste vi redan, men nu fick vi se henne under en lektion.

alison

2. Någon form av förhandling med Cece ska ske om fyra dagar. Alison är glad över det, men önskar att hon hade lite mer tid på sig att förbereda och övertyga de andra tjejerna om att hjälpa henne. ”Domstolen kan tvinga dina vänner att komma, men de får inte vara välvilligt inställda till orsaken”, säger hennes nya kompis Dr Owens.

3. Spencer arbetar i Washington DC. Detta kan mycket väl leda till något stort och skandallöst…

spencer

4. Aria håller på att marknadsföra en bok som heter A Majority of None. Till en början ser det ut som om hon skrev den här boken, men du kan se att hon ställer sig upp och lämnar över till en man som verkar vara den riktiga författaren. Kanske arbetar hon som publicist eller assistent av något slag.

aria

5. Ezra har skrivit en bok som heter Ostinato. Författarens biografi på baksidan av boken visar att han fortfarande bor i Rosewood och driver The Brew, där han gillar att ”koka ihop sin egen saftblandning.” Klart att han gör det!

ezra

6. Hanna bor i New York och är rik nog för att åka i första klass. Barnet som syntes fick oss först att tappa andan, men det hela var bara en bluff! Hanna passar bara barnet medan mamman är på toaletten.

hanna

7. Emily arbetar som bartender i Kalifornien (enligt adressen på kuvertet). Det finns även ”Californa Republic”- och ”Surf Point”-skyltar bakom hennes huvud.

emily

8. Tjejerna är fortfarande skeptiska till Alison. Ingen av dem verkar vara glada över den handskrivna vädjan om hjälp. Kan du klandra dem?

Foto: Youtube

Annons
Annons


AnnonsLaddar