Annons

Annons

8 saker du får reda på i Pretty little liars specialavsnittI natt sändes specialavsnittet av Pretty little liars - det här avslöjades inför den efterlängtade säsong 6B.

*SPOILER*

1. Den kommande säsongen utspelar sig, som bekant, fem år framåt. Tydligen fick skådespelarna bara några timmar på sig att ”lära känna” sina nya, lite äldre och aningen mognare karaktärer. Alla har fått någon form av make over; Emily, som bor i Kalifornien, har fått en mer avslappnad strandlook medan Aria fortfarande experimenterar med färg och mönster – men lite lugnare. Hanna får en lite mer sofistikerad stil och Spencer har lugg!

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

2. Men det var inte bara tjejerna som kommer att vara annorlunda – vi kan även vinka hej då till deras mysiga rum som förstördes direkt efter sista avsnittet av säsong 6A.

Kolla in: 15 saker du ALDRIG borde säga till ett Pretty little liars-fan

3. Radley är inte längre ett sjukhus utan ett hotell!

4. Emilys pappa är död. Vi har alla sett hur mycket Em har saknat sin pappa som varit borta mycket eftersom han varit med i armén. Men nu har han gått bort – något som Emily får kämpa mycket med under den kommande säsongen.

5. Toby och Ezra har funnit varandra och blivit BFF:s!

”Under tidshoppet har våra karaktärer typ åkt och fiskat tillsammans varje helg – vi är som bästa vänner” har Keegan Allen, som spelar Toby, berättat om deras relation.

SÅ sant: 18 anledningar till att du borde kolla på Pretty little liars

6. Hanna reser jorden runt i och med sin karriär inom modebranschen. Hon är även förlovad – men inte med Caleb.

7. Trots att Hanna inte är förlovad med Caleb kommer vi får se en hel del av hans kropp – SÅ bra! Tyler Blackburn, som spelar Caleb, har teasat med att han helt klart visar mer hud under den kommande säsongen.

8. Emily bär på en stor, tung hemlighet…

För dig som ÄLSKAR Pretty little liars:
16 bevis på att Caleb Rivers är världens sexigaste person
Du kan inte ana hur PLL-Ezra såg ut för sex år sedan!
19 karaktärer du nästan glömt bort från Pretty little liars

Foto: ABC

Annons
Annons


AnnonsLaddar