Annons

Annons

7 citat som får oss att älska Dylan O’Brien ännu merStiles charmiga leende och humor i Teen wolf har fått oss att smälta och vem blir inte kär i Dylan O’Brien efter att ha läst de här citaten?

1. ”Jag gillar tjejer som är roliga, coola, intressanta och ironiska. Ibland hittar du det i en 180 centimeter lång modellkropp och ibland så stöter du på det i en kort. Form och storlek spelar ingen roll, allt handlar egentligen bara om personlighet. Det låter verkligen som en klyscha, men det är så himla sant!”

Annons

2. ”En del av att bli vuxen är att inse att du kommer lära dig att älska så många olika människor. Sen handlar det om att forma de där relationerna och att märka vilka av dem som kommer att vara för evigt.”

dylan o'brienBildkälla

3. ”Den perfekta dejten är den där precis allt och ingenting går helt fel, men där det enda du kan tänka på i slutet ändå är att du vill träffa den andra personen igen.”

Intervju: Dylan O’Brien avslöjar vad han aldrig skulle göra framför flickvännen

4. ”Jag flyttade till Kalifornien när jag var tolv år och då jag inte hade hunnit träffa några vänner så brukade jag göra små filmer med en videokamera. Så jag brukade tvinga min syster till att göra olika klipp med mig – vilket sedan blev min YouTube-kanal.”

dylan o'brien citatBildkälla

5. ”Jag tror inte att tonåringar gör ett misstag i att bli kära. Du känner vad du känner och sen tar du med dig de erfarenheter du kan från det: det är väldigt mänskligt.”

Lista: 15 gifs som beskriver livet som Dylan O’Briens flickvän

6. ”Det finns SÅ många nördiga saker med mig. Jag är fullkomligt galen i baseboll. Mina två favoritsaker är baseboll och X-Factor, och så är jag ett enormt Star Wars–fan också! Jag är helt enkelt väldigt nördig när det gäller allt.”

7. ”Jag skulle hämta upp en tjej hemma hos henne, och för att vara lite romantisk ställde jag mig utanför hennes hus och stoppade in en ros mellan tänderna. Men det var inte tjejen som öppnade dörren… Det var hennes mamma! Så jag spottade ut rosen och mamman sa: ’Så, du väntar på min dotter eller?’. Och jag svarade: ’Jaa… Jag ska bara stoppa in rosen i munnen igen’.”

Läs också:
14 saker du trodde att du var ensam om att göra på Snapchat
18 problem alla stör sig på under vintern
11 situationer du förstår om du har lätt för att gråta

Annons
Annons


AnnonsLaddar