Annons

Annons

7 anledningar till att dejta någon du redan kännerDet finns mängder av fördelar med att börja flörta med personen som du växt upp med. Hen känner dig bättre än någon annan och finns där för dig i alla lägen.

1. Hen vet redan anledningen till varför du ibland är ledsen. Dina problem och ditt förflutna är inget problem och hen vet hur du helst blir tröstad.

2. Ni behöver inte oroa er för pinsamma tystnader. Ni kommer att skratta exakt lika mycket som ni gjorde som vänner.

Annons

3. Du behöver inte oroa dig för vad hens vänner ska tycka om dig. De har förmodligen förstått för lääänge sedan att ni borde bli ett par.

Mer om relationer:
7 smarta sätt att avslöja dina känslor för din crush
Test: Hur svartsjuk är du egentligen?
Test: Är du en player?

4. När ni bestämmer er för att ha sex kommer det inte kännas jobbigt att vara nakna ihop, ni är trygga med varandra och räds inte för pinsamheter.

5. Din partner blir automatiskt din bästa vän. Ni kan prata om allt, eller vara helt tysta. Ni vet redan vad den andra tänker.

6. Ni behöver inte oroa er för att anonyma ex ska dyka upp och förstöra. Som vänner pratade ni om era kärleksproblem och behöver inte vara rädda för att någonting skall komma upp till ytan som ni inte redan vet.

7. Du vet att hen alltid finns där för dig. Hen kommer att skydda dig och försvara dig ännu mer nu när hen är kär i dig. Din egna heta livvakt!

Läs också:
Svaren på sexfrågorna du inte vågar ställa
Sex frågor och svar om att vara bisexuell
Sex sanningar och myter om sex

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar