Annons

Annons

7 anledningar att älska din BFF mer än allt annatVisst finns det bara ingen som är lika bra som din BFF? Här är sju anledningar att älska hen mer än allt annat!

1. Du kan aldrig säga för mycket till hen.
Okej, det finns saker du aldrig skulle säga till någon annan än till din bästa vän – eller hur? Uppskatta det faktum att det finns någon du kan vädra precis allt mellan himmel och jord med, vare sig du vill snacka kärleksproblem, pinsamma menshistorier eller berätta konstiga skämt som ingen annan förstår.

Annons

2. Hen är alltid ärlig.
Det där speciella bandet bara bästa vänner har till varandra går inte att slå. Och den ärliga åsikt du får av din BFF – oavsett tillfälle – är ovärderlig.

3. Din BFF är som en del av din familj
Visst känns det bara helt naturligt när din BFF hänger hos dig eller du hos hen? Att ni är som en del av varandras familj är en fantastisk relation som du ska vara rädd om!

bffBildkälla

4. Det finns ingen som har sett dig gråta eller skratta så mycket som din BFF
Hylla din bästa vän för ett hen står ut med dig i vått och torrt. Och att hen har en axel att luta sig mot, oavsett om du gråter så att snoret rinner eller när du skrattar så att det känns som att magen ska explodera.

5. Hen kan ALLTID muntra upp dig
De där spontana sms:en du får av din BFF när du är lite nere och låg slår förmodligen det mesta. Älska din bästa vän för att hen alltid kan få dig att le – även när du vill det som allra minst.

6. Det finns ingen du kan vara dig själv med på samma sätt som med din BFF
Visst är det konstigt att man typ alltid uppfattas på ett annat sätt i skolan än hur du EGENTLIGEN är när du hänger med din bästa vän? Din BFF vet verkligen hur du är som person och älskar dig för den du är!

7. Ni har ett band som inte går att bryta
Visst har ni också gått igenom perioder när ni inte har träffats så mycket, men när ni väl ses så är allting bara som vanligt ändå? Din BFF är din BFF av en anledning – och det är att ni har ett band till varandra som ingenting kan bryta, och att ni passar så himla bra ihop. Och det kan vara det bästa som har hänt dig, för kom ihåg – kärlekar kommer och går, men bästa vänner består! (Ps. Det är faktiskt helt sant!)

bffBildkälla

Annons
Annons


AnnonsLaddar