Annons

Annons

5 vanliga sexfällor som du bör undvika

5 vanliga sexfällor som du bör undvika


Sex ska vara kul, spännande och härligt! Här är sexfällorna du borde undvika när det är dags för mys mellan lakanen.

Fälla 1: ”Glömma” skyddet
Med största sannolikhet har du koll på att sex är lika med skydd för att inte bli med barn eller få könssjukdomar. Trots det är det många som tycker det är pinsamt att fråga om kondom och har sex utan. Big no no!

Annons

Fälla 2: Göra det för någon annans skull
Du kanske inte känner dig helt redo men är tillsammans med någon som tjatar. Dina kompisar kanske snackar om det hela tiden och du vill kunna hänga med i snacket. Men att ha sex innan du egentligen är redo är aldrig en bra idé. Det är din kropp och du bestämmer över den!

Läs mer: 13 saker du borde veta om spermier

Fälla 3: Tro att det är som på film
Nej, det kommer förmodligen inte spelas stråkar i bakgrunden och ni kommer inte klicka på alla plan direkt. Det är i stället betydligt troligare att det är svettigt, lite pinsamt och nervöst.

Fälla 4: Låta kroppsnojorna ta över
Att försöka dölja brösten med händerna eller att släcka lampan gör sexlivet så mycket tråkigare. Personen du har sex med älskar att du vill vara så nära hen att personen garanterat inte kommer fokusera på det du tycker är dina utseendemässiga brister. Så det borde inte du heller göra.

Läs mer: Horoskop: Så blir ditt kärleksår 2016

Fälla 5: Bara fokusera på att få orgasm
Självklart är orgasm själva höjdpunkten av att ha sex men att stirra sig blind på att det ska hända kan vara en av anledningarna till att det faktiskt inte händer. Det viktigaste är att slappna av, njuta av stunden och känna efter vad du gillar.

Mer om sex och kärlek:
FRIDA visar: Så trär du på en kondom
Fråga FRIDA: Min snippa ser konstig ut
11 saker du borde veta om flytningar

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar