Annons

Annons

5 smarta hacks du bara MÅSTE känna till på Snapchat

5 smarta hacks du bara MÅSTE känna till på Snapchat


Nu kan du göra så mycket mer med dina bilder på Snapchat. De här grymma hacksen kommer att göra appen ÄNNU bättre!

1. Skriv långa meddelanden
Nu kan du skriva så mycket du vill på dina snapbilder! Gå in i anteckningar och skapa tre tomma rader som du kopierar och klistrar in på din bild i Snapchat. Då kan du skriva så många meningar du vill. Gött, eller?!

2. Skriv med svart eller vit text
Den här funktionen finns redan i de flesta Androidtelefoner, men om du har en iPhone finns det inte så många färger att välja mellan. Håll inne penn-ikonen och dra neråt för mörkare färger, och åt vänster för ljusare.

Annons

Läs också: Här är PLL-stjärnornas privata Snapchat-konton

3. Använd färgglada filter
Gör dina selfies ännu snyggare genom att lägga till ett färgglatt filter – du kan lägga till vilken färg du vill! Välj en emoji med den färgen du vill ha och zooma sedan på sidan av emojin tills den blir genomskinlig och ligger över bilden. Varför har vi inte vetat det här innan?!

4. Ändra textstorleken
Klicka på det stora T:et uppe i höger hörn. Du kan sedan zooma in och ut på din text genom att dra utåt eller inåt med dina fingrar på skärmen.

5. Ändra textfärg
All text du skriver behöver inte vara i samma färg! Markera en del av din text och välj en färg, och välj sedan en annan åt den andra delen av texten. Så coolt!

Annons
Annons


Annons



Laddar