Annons

Annons

5 saker att komma ihåg när ditt hjärta krossas

Theresas kompis blev tillsammans med hennes ex.Vi har alla fått hjärtat krossat någon gång. Här är fem saker du absolut måste komma ihåg när ditt hjärta krossas – vi lovar att du kommer att må bättre!

1. Du var älskad och det kommer du att bli igen.
Att du mår så dåligt när ditt hjärta krossas är bara möjligt eftersom du mår så bra när du är älskad. Att vara älskad är fantastiskt! Men ibland tar det slut, helt enkelt. Oroa dig inte, du är inte oälskad nu och du kommer att bli älskad igen.

Annons

Läs mer: Så går du vidare när du har blivit dumpad

2. Bli inte besatt.
Försök att inte bli besatt av den person som krossat ditt hjärta. Låt det inte ta över dina tankar eller dina handlingar, utan lär dig i stället att leva ensam igen. Du kan ta dig igenom det här – vi lovar.

hjartaBildkälla

3. Stalka absolut inte personen som krossade ditt hjärta.
Rör dig inte i kvarteret där hen bor, gå inte in på hens Facebook eller Instagram. Håll inte koll på deras Snapchat och bry dig inte om hens vänner och familj. Låt personen vara i stället, det skyddar dig själv och ger dig chansen att bygga upp din person igen.

Läs mer: Här är kändisarna som blivit dumpade över telefon

4. Det här är en bra tid för dig att växa.
Att få hjärtat krossat är tufft, men det är tuffa saker i livet som gör dig ännu tuffare i slutändan! Det här är en ypperlig chans för dig att växa som person. Försök att hitta nya hobbies som du tycker om och ta bort sådant från ditt liv som inte ger dig något längre.

5. Du kan inte ändra på någon.
Även om vi gärna vill tro att vi kan ändra på någon, så kan vi faktiskt inte det. Det enda vi kan göra är att ändra oss själva och hjälpa andra att bli de personer som de vill bli.

Mer om olycklig kärlek:
Fråga FRIDA #31: ”Olycklig kärlek”
19 smarta anledningar att vara singel i sommar
Molly Sandén ger sina bästa tips för att boosta din självkänsla

Foto: Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar