Annons

Annons

5 anledningar: Därför borde vi fira Thanksgiving i SverigeSverige har redan importerat sjukt mycket från USA, men varför har vi inte fått Thanksgiving än? Här är fem anledningar till varför vi borde börja fira det!

1. Vem tackar nej till att vara ledig i flera dagar?
Thanksgiving är en röd dag och inträffar alltid den fjärde torsdagen i november. Det innebär en total ledighet på minst fyra dagar! Hallå, vem skulle ens fundera över att tacka nej till det?!

Annons

2. Umgås med nära och kära.
Det finns inte tillräckligt många högtider under året som man firar med familjen, det är egentligen bara påsk och jul. Finns det något mysigare än att samlas hela familjen och bara umgås? Nä, precis.

3. All mat man får frossa i.
Den klassiska Thanksgivingmaten består av bland annat kalkon och pekanpaj – hur sjukt gott låter inte det? Alla högtider som innebär god mat och frossande av chokladaskar tackar vi mer än gärna ja till!

4. Det är helt okej att inte göra någonting.
Om vi hade firat Thanksgiving i Sverige så hade du fått flera dagar ledigt som du skulle kunna ha spenderat i tv-soffan framför din favvo-serie (när du inte hade ätit då såklart)!

5. Inga speciella högtidskläder.
Thanksgiving handlar om att äta, slappna av och umgås med familjen – inte om att klä upp sig i tajta klänningar eller locka håret. Tänk istället på hur gött det vore att glida runt i resårbyxor och en mysig tröja!

Läs mer:
14 bevis på att du behöver jullov redan nu
7 saker du alltid får höra om du har en sprucken skärm på mobilen
Så går du vidare när du har blivit dumpad

Foto: Tumblr

Annons
Annons


Annons
Laddar