Annons

Annons

4 saker du måste veta om Pretty little liars säsong 7Det sista avsnittet på Pretty little liars säsong 6 fick oss att tappa hakan. Nu har I. Marlene King släppt fyra spoilers inför säsong 7. Läs allt här!

Vi har knappt hunnit smälta säsongsavslutningen av Pretty little liars än, för visst var den helt galen?! Haleb och Ezria hittade tillbaka till varandra på fysiska sätt, en maskerad skurk avslöjade sin plan och en förlorad tvilling kom fram ur skuggorna och avslöjade sin sanna identitet. Snacka om twistat!

Annons

Läs mer: 19 saker från PLL som du helt har glömt bort

Nu har författaren bakom, I. Marlene King, avslöjat fyra spoilers inför säsong 7. Läs vad du kan vänta dig av säsongen här nedan:

1. ”Det här är början på slutet för Pretty little liars som du känner till det.”
pll whatBildkälla
Lägg märke till de fem sista orden i den meningen; kan dessa ord betyda att det är en säsong 8 på gång, fast med nya tjejer? Vi kan ju alltid hoppas eftersom tanken på att det snart är över är riktigt jobbig. Vi ser fram emot spänningsfyllda avsnitt under säsong 7!

Läs mer: Livet i Pretty little liars vs. livet på riktigt

2. A.D är Uber A!
pll sms
Vi är glada över att få veta med hundra procents säkerhet att A.D inte är en ny skurk i Rosewood, utan att det faktiskt är Uber A. Det blir betydligt enklare att hålla reda på!

3. ”Det här är början på den mest romantiska säsongen i Pretty little liars historia.”
aria ezraBildkälla
Om du nästan tyckte att det blev för mycket med Haleb-kyssen och Ezrias heta sexscen i säsongsavslutningen så är det bäst att du vänjer dig. Säsong 7 kommer nämligen att bli riktigt het! I. Marlene King har lovat att det kommer att komma mycket, mycket mer sådant.

Läs mer: 18 anledningar till att du borde kolla på Pretty little liars

4. ”Tjejerna kommer att göra sina livs största misstag i nästa säsong och Uber A kommer att använda det till sitt slutspel.”
hanna marinBildkälla
Läskigt! Vi hoppas verkligen att deras misstag inte innebär att någon av våra favoritkaraktärer dör…

Läs mer om Pretty Little Liars:
10 karaktärer som du nästan glömt bort från Pretty little liars
QUIZ: Vem i Pretty little liars är du?
OMG! Hen skulle egentligen ha varit A i Pretty little liars

Foto: Youtube

Annons
Annons


AnnonsLaddar