Annons

Annons

3 dolda ledtrådar vi har hittat i Pretty little liars nya posterNu har den nya promopostern för Pretty little liars säsong 6b släppts - och det finns en rad ledtrådar som döljer sig om du kollar lite extra noga.

Är det bara vi som knappt kan vänta på säsong 6b? Den 12 januari drar Pretty little liars igång igen, och nu har den första promobilden från nya säsongen släppts. Och trots att bilden ser ut att vara en vanlig affisch så döljer det sig en rad ledtrådar under ytan (tror vi).

Annons

Bekräftat: Pretty little liars blir film

pretty little liars säsong 6b premiär

1. Arias blick
Aria tittar argt på Alison på affischen. Kan det betyda att hon är misstänksam, eller att hon är arg för att Ali vill att tjejerna ska förlåta Charlotte?

2. Jorden
Den mest uppenbart udda detaljen i bilden är såklart jorden som ligger framför tjejerna. Kan det betyda att ännu fler hemligheter är begravda i nya säsongen? Eller att någon grävs ner?

3. Hur tjejerna står
Det verkar onekligen som att tjejerna är ganska grupperade i nya säsongen. Hanna och Emily står tillsammans, Spencer och Aria verkar vara en duo – medan Ali står helt själv längst ut till höger. Är det ett tecken på något?

Läs mer om Pretty little liars:
Lista: 8 saker du fick veta i Pretty little liars specialavsnitt inför säsong 6b
What?! Pretty little liars-skådisarna berättar allt om nya ”A” i säsong 6b
Video: Se nya trailern för Pretty little liars säsong 6b (SÅ många spoilers!)

Annons
Annons


Annons
Laddar