Annons

Annons

15 saker du kan göra med din BFF (för den bästa kvällen ever!)Behöver du och din BFF lite idéer för vad ni ska hitta på ikväll? FRIDA har tipsen för hur er kväll kan bli on point!

Ni är fria från skolan och kvällen ligger för era fötter – så vad ska ni hitta på? Har ni slut på idéer så kommer här femton tips!

1. Ha ett seriemaraton
Se om er favoritserie eller börja kolla på en ny, och ät en massa gott i soffan hela kvällen. Mys deluxe!

Annons

2. Spela spel
Spel är faktiskt sjukt underskattat. Kanske har någon av er ett Playstation eller ett sällskapsspel hemma? Spel är den perfekta lösningen när ni vill skingra tankarna från skolan en stund och bara fokusera på något helt annat. Perfekt grej att göra en kväll ihop!

3. Massera varandra
Finns det något bättre än att få lite massage eller pill i håret? Så avkopplande! Massera varandra när ni kollar på en film eller lyssnar på en avkopplande lista på Spotify.

4. Baka något gott
Typ som en kladdig kladdkaka, cupcakes eller smuldegspaj. Bara fantasin sätter gränser! Extremt gott till soffmoset.

Baka något gott i kväll!

Baka något gott i kväll!

Recept: Smarriga chokladbollar med jordgubbar

5. Sök på en massa roliga videoklipp
Har du någon gång sett ett riktigt roligt klipp på Youtube och skrattat så du gråtit? Visa klippet för din kompis och sök sedan loss på en massa roliga klipp. Tro oss, ni kan fastna i timmar.

6. Ge er ut på en kvällspromenad
Hur mysigt är det inte att trotsa att sitta inne och istället ta en promenad i kvällsluften? Ta en runda och prata om allt mellan himmel och jord.

7. Gå på bio
Det finns en massa bra filmer som har premiär just nu. Boka in en kväll i biosalongen och bunkra upp med popcorn.

8. Starta en blogg eller ett Instagram-konto ihop
Är ni grymma på att inspirera andra? Starta en blogg och/eller ett Instagram-konto ihop där ni delar med er av en massa härlig inspiration.

Läs också: 6 tips för att få det snyggaste flödet på Instagram

9. Ha en photoshoot
Klä upp er till tänderna och lägg snygg make up på varandra. Sedan är det bara att fota loss. Perfekt att bunkra upp med snygga bilder att dela med er av på era sociala medier.

Ta en massa snygga selfies!

Ta en massa snygga selfies!

10. Ha en dubbeldejt
Varför inte bjuda in din och din kompis crushes och ha en mysig dubbeldejt ihop? Glöm att det skulle bli pinsamt. De kommer garanterat att tycka att det är ascoolt att ni bjuder in dem. Och gör de inte det så är de ju ändå inget att ha. Eller hur?

11. Gör en podcast
Har ni insett hur bra ni alltid avslutar varandras meningar och hur sjukt bra samtalsämnen ni brukar ha? Samtalsämnen och funderingar kan ju bli sjukt bra material för en podcast! Varför inte starta en ihop?

12. Kolla på tutorials på Youtube
Spana in era favorit-youtubers tutorials och lär er ett nytt beautyhack, eller fördjupa er i ett ämne som ni tycker är kul!

Testa: Vilken Youtuber är du?

13. Gör grymma spellistor på Spotify
Listor som gör er superpeppade och bara innehåller era bästa soundtracks!

14. Fram med färgpennorna!
Satt ni alltid och målade ihop när ni var små? Gör det igen! Att måla är både avkopplande och roligt. Perfekt om ni är lite trötta i kväll.

15. Hemma-spa
Fram med myskläderna och på med spa-musiken. Det är dags för hemmaspa! Lägg ansiktsmask, fixa naglarna och gör varsin god smoothie.

Läs också:
Gör din egen ansiktsmask (det är enklare än vad du tror!)
Recept: Smarrig smoothie med jordnötssmör
Så får du naglarna att växa snabbare (tipsen som funkar!)
11 saker du kan göra om det regnar i dag

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar