Annons

Annons

15 saker din BFF vet om dig (om hen verkligen är din bästis)

bff


Är din BFF verkligen din bästa vän? Kolla in hur många tecken som stämmer in på er och ta reda på det!

1. Hen kan allt om din kändiscrush – in i minsta detalj. Och din BFF kan garanterat allt om dina storslagna planer om ert kommande bröllop, era barns namn och hur stort ert hus i L.A. ska vara…
bff
Bildkälla

Annons

2. Din BFF vet att du förstår hens snuskiga skämt som faktiskt ingen annan fattar (eller tycker är roliga).
bff
Bildkälla

3. Hen vet exakt vilket godis och snacks du vill ha när ni har filmkväll.
bff
Bildkälla

4. Hen förstår när du är ledsen och kan gärna prata om det i flera timmar om det behövs. Och hen vet när du bara behöver en kram och inte orkar prata om det.
bff
Bildkälla

5. Din bästa vän vet allt om din familj och har en given plats hemma hos er, som en riktig familjemedlem. Och hen vet också att det är helt okej att smyga sig in i kylskåpet och leta efter något gott när hen är på besök eller bara slänga sig på din säng och somna istället för att hänga.
bff
Bildkälla

Relaterat: 11 saker du och din BFF förstår om ni är VÄRLDENS skönaste personer

6. Hen har koll på vilka roliga klipp på Youtube som får dig att skratta hysteriskt och taggar dig ALLTID i pinsamma (men roliga) saker på Instagram.
bff
Bildkälla

7. Hen har koll på exakt när du har vågat prata med din crush och är alltid ett sms bort när det har hänt något nytt.
bff
Bildkälla

8. Din BFF har koll på precis alla pinsamma saker du har gjort (typ hela livets pinsamheter) och hintar gärna om dem när ni hänger med andra kompisar. Och du blir såklart helt röd i ansiktet när det kommer på tal.
bff
Bildkälla

9. Hen kan varenda ord av ert eget språk eftersom ni har namn på typ alla i skolan så att ni kan prata om dem utan att de märker det.
bff
Bildkälla

10. Din BFF vet, precis som du, att även om ni bråkar ibland så hittar ni alltid tillbaka till varandra eftersom ni är allra bästa vänner.
bff
Bildkälla

Förstår ni också? 14 saker du borde veta innan du blir BFF med en fangirl

11. Hen kan hela din bucket list för 2016 och har redan tänkt genomföra alla punkter på den med dig.
bff
Bildkälla

12. Din bästis vet EXAKT hur lång tid det kan ta för dig att välja filter på en selfie innan du ska lägga upp den på Instagram…
bff
Bildkälla

13. … eller att det kan ta närmare ett halvår innan du vågar skicka iväg den perfekta bilden eller smset till din crush.
bff
Bildkälla

14. Hen vet att du bara är ett samtal bort om det har hänt något och att ni alltid kommer att ställa upp för varandra i vått och torrt.
bff
Bildkälla

15. Din BFF vet att ni kommer att vara vänner för alltid. För det är ju precis vad det betyder – best friends forever. Och om inte annat så vet din BFF alldeles för mycket om dig för att du skulle våga säga upp bekantskapen… 😉
bff
Bildkälla

Läs fler listor som stämmer in på dig och din BFF:
15 bevis på att du och ditt squad är världens skönaste gäng
14 saker du bara förstår om din BFF vet ALLT om dig
15 störiga problem alla förstår som har en gruppchatt med sitt squad

Annons
Annons


AnnonsLaddar